MENÜ
   
 

 

HU / EN    

 
 

2019 Škoda Kodiaq PickUp

Egy újabb Pickup a diákoktól

Škoda tanulói újabb alkotással készülnek idén, ami a Fabia pickup után egy újabb pickup modell lesz, de most a legnagyobb modell adja az alkotás alapját, ami a Škoda Kodiaq. A projektben 35 szakmai tanuló vesz részt, akik között 6 fiatal hölgy is helyet kapott a csapatban, és most először a kínálat legnagyobb modelljét kapták meg alap autóként az átépítéshez. A diákok, szakértők támogatásával a Škoda tapasztalt mérnökeivel és tervezőivel dolgoznak együtt a Technical Development, a Design és a Production osztályokról, az új két ajtós pickup modell megalkotásához. Az új modellt 2019 júniusában mutatják meg a nyilvánosságnak és az újságíróknak.

 
 

Első vázlatkép az új tanulmány autóról

 
 

A Škoda diákjai 2014 óta minden évben alkotnak valami érdekes tanulmányautót a modellkínálatból választott modellre építve, ami egy kiváló szakmai képzés a diákoknak a ŠKODA szakiskolájában, Mladá Boleslavban, ami visszatekint a több, mint 90 éves történelemre. A projektben résztvevő gyakornokok 17-20 évesek, a Škoda Vocational School For Mechanical Engineering csapatban hat hölgy is részt vesz a projekt építésében, és az új Stundent Car egy két ajtós pickup lesz, a Kodiaq-ból - a végeredmény majd kiderül a kész modell bemutatásakor. Az idei modell választás a modell kínálatból szándékos volt, ami hangsúlyozza a Kodiaq modell szerepét a Škoda kínálatában, miközben használ masszív kerekeket, éles szobrászati felületeket, hogy a kiegyensúlyozatlan érzelmi dizájn a legnagyobb SUV-val, így még mindig hagy elég művészeti engedélyt. 2014 óta ez lesz a hatodik modell a projekt szériában, és a bemutatóját idén júniusban tartják.

 
 

 

A diákoknak tapasztalt szakemberek segítenek, a tanulmány modell fejlesztésében

 
 

A résztvevő diákok számára ez a valós projekt a szakképzésük kiemelkedő pontját jelenti. Ezek a projektek lehetővé teszik számukra, hogy bemutassák kreativitásukat és a tehetségüket, mint jármű fejlesztők, még akkor is, ha még mindig tanulják a szakmát. Zuzana Otradovská diák ezt hangsúlyozta „a Stundent Car egy fantasztikus projekt”, és kérdezte „Ahol mégis megkapod ezt az egyedülálló lehetőséget, építeni egy saját autót, mint a szakképzés részeként, egy kis csapatban és tapasztalt ŠKODA mérnökök, tervezők és tanárok támogatásával, mindazonáltal képesek vagyunk megvalósítani ötleteinket és elképzeléseinket?” A képzésük korai szakaszában, a projekt résztvevői megfigyelhették a főtervező Oliver Stefani és csapatát a Škoda Design központban, Mladá Boleslavban. A Boleslav létrehozása előtt alkották kézzel a rajzokat felügyelet alatt.

 
 

 

Az új Kodiaq PickUp már digitális vázlaton készül

 
 

2014 óta a diákok a Škoda Vocational School for Mechanical Engineering, Mladá Boleslavban. Az első Student Concept Car volt a CITIJET, aminek alapját a ŠKODA CITIGO adta; ezt követte a FUNSTAR, egy FABIA pickup modellként. The RAPID SPACEBACK biztosította a következő tanulmány modell alapját, ami az ATERO coupé nevet kapta meg. 2017-ben, egy másik ŠKODA CITIGO megfordult az elektromos ELEMENT Student Car alapjaként, és 2018-ban, a diákok építették a SUNROQ SUV convertible modellt, aminek az alapját már a ŠKODA KAROQ kompakt SUV adta. Az 1927-ben alapított iskola 3 és 4 éves képzéseket kínál a diákoknak, számos műszaki karrierrel. A magas színvonalú képzés és a modern felszerelések előnyöket nyújtanak a diákok számára, mint a jövőbeni munkáltatók.

- Kartos Patrik -

2019-04-09, 18:07:42

 
     

 

free counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet