MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

BMW M3 CSL kézi válóval - BMW - E46 - Sportkocsik - Youngtimer -

Egy kézi váltós M3 CSL

A Banbury székhelyű BMW sportkocsi specialista, az Everything BMW M3S az új egyedülálló modellel, ünnepli az indítását a kézi váltós átalakító készlettel az M3 CSL E46 modellhez, egy rövid filmmel, ami jóváhagyta a vezető szupersportkocsi szakértővel, James Cottinghammel a DK Engineeringtől. Tisztelik a gyűjtők és a vezetők világszerte, a ritka BMW M3 CSL E46-ot, ami egynek tekinthető a legjobb utcai autókkal mindenkor, bár soknak hiányosságai vannak a korai formával a váltófüles sebességváltóval, ami ismert, mint DSG. Az újabb teljesítmény autóknál gyakran a kemény sebességváltó elronthatja a vezetési élményt az egyébként nagyszerű autónak, egészen az átalakító specialistáig az Everything M3 tervezett egy saját megoldást a problémára.

 
 

BMW M3 CSL E46 kézi váltósra, átépítve

 
 

A szupersportkocsi szak-értő James Cottingham magyarázza: „Miközben az E46 M3 CSL a végső közúti autó, az SMG rend-szer csak nem működik, valamint a modern rendszerek csinálják ezt. A BMW kézi sebességváltót megpróbálták tesztelni, és az Everything M3 mesés munkát végzett a sebességváltó átalakításával, kéziváltót használva.“ Eladott, mint teljesen felszerelve a szettel, a kézi átalakítása helyettesíti az elektrohidraulikus elemet a váltó boxxal, egy hagyományos kuplung pedált és a váltókart a 180 eredeti alkatrész használatával. A folyamatban, ami csak néhány napot vesz igénybe, a sebességváltó eltávolított az autóból, egy önbeálló váltómechanizmus kiegészített, egy új kuplunggal és lendkerék-kel felszerelve, és befejezett a motor menedzsment rendszerrel a kézi váltóhoz igazítva. Védelem az eredetiséggel a limitált kiadású M3 CSL modell esetében, a kulcsértékek megtartása, így a teljes fo-lyamat megfordítható és minden alkatrész megőrzött a járművel, ami biztosítja a teljes visszaépítést gyári állapotára bármikor a jövőben.

 
 

   

BMW M3 Sport Evolution (E30), BMW M3 GT Coupe (E36) és BMW M3 Touring (E46)

 

 BMW M3 CS (F30) és M3 GTS Coupe (E92)

 
 

Az Everything M3 a szellem gyereke az ex-Formula1 mechanikának és műszaki megoldásoknak, a Darragh Doyle, akiknek a kedvence volt a BMW M3 a gyerek-korukból. Miután elhagyták a Formula1-et, felállt az Everything M3 specializálni a felújításban, a szervizelésben, a tuningolásban és a fejlesztésében ezeket a járműveket. A ritka CSL edition modellek rajongói, csalódottak voltak, a kéziváltó opció hiánya miatt. Darragh mondta: “ Miközben értékelünk minden ismétlést az M3-mal, bosszús voltam, hogy a CSL - szerintem a legjobbak legjobbja - soha ne volt elérhető kézi váltóval, így úgy döntöttem megtervezem a sajátomat. Ezzel könnyebb élni a közlekedésben a város körül, miközben kiváló kezelhetőséget nyújt a versenypályán. A kézi váltós M3 CSL, ami a BMW-nek még mindig építenie kellene.“ Az átalakító szett kezdőára 3500 font (kb. 1,3-1,4 mil. Ft), és miközben van egy várakozási list az átalakításhoz, az átfutási idők ésszerűek.

- Kartos Patrik - newspress -

2020-08-23, 15:30:47

 
 

 

 
 

 

 

 

best free website hit counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
  2016 BMW M3 30 Jahre Limited Edition 
  G-Power M3 Coupe GTS & M3 CRT 
  2013 BMW-Alpina D3 Bi-Turbo 

 

 

2015 G-Power M3 Coupe GTS & M3 CRT

 

 

 

 

   

 

 

 

Asztali nézet