MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2021 Renault Captur R.S. Line – Hírek – Renault – Franciaoraszág – Crossover – SUV –

Már a Capturből is elérhető R.S. Line

Renault megmutatta a 2021-es Captur modelljének árlistáját. A tovább fejlesztett Initial Paris modell változat mellett, megemlítik a sportos R.S. Line modell változatot is. A Renault modellkínálatában, most először lesz elérhető R.S. Line modell változat, a Renault Captur modellből. Az exkluzív tulajdonságait az autósport világával ihlették meg, amivel megerősítik a Captur modell sportos jellemzőit. Az új R.S. Line modell jellemzői között megtaláljuk az új első ütközőt az F1 pengével és a méhsejt ráccsal, a szürke hátsó diffúzort, a sötétített üvegeket, a dupla krómozott dísz kipufogóvéget és a 18”-as Le Castellet felni szettet.

 
 

 

Az új Renault Captur R.S. Line

 
  Az R.S. Line jelvény a csomagtér fedélen feltűnik ezeken a modelleken. Az említett jelvény feltűnik az utastérben is, ami megtalálható a piros szegélyes kárpitokon, valamint a perforált bőr kormánykeréken piros és szürke varrással. Az alumínium ajtó küszöb díszlécek is utalnak a Renault Sport örökségre. A belteret díszítik a piros vonalak a szellőző nyílások körül és a műszerfalon is, ami szénszál részleteket is kapott. A tíz hüvelykes digitális műszerfal, az első és hátsó parkolás segéd (a hátsó kamera nézettel), az indukciós töltő és az elektrokróm belső tükör (fény érzékeny tükör), amik mind az alapfelszerelés részét képezik.  
 

 

 
  A 2021-es modell évre a Renault Captur részletesen fejlődik, hogy tovább finomítsa a népszerű dizájnt. Az Initial Paris modell változatot gazdagítva a 360°-os kamera rendszerrel, a cápa uszony tetőantenna feketében és az eltérő tetőszín, valamint az első és hátsó szín megkülönböztetésében egy „Erbé” szürke befejezéssel és a kormánykerék váltófüleket is díszítik krómmal.  
 

  

A Renault Captur R.S. Line utastér részletei

 
 

A Renault Captur motorkínálat most tartalmazza a TCe 90 és 140 benzinmotorokat, a TCe 100 LPG-s motor változatot, és a Plug-in Hybrid E-TECH Plug-In Hybrid 160 modell változatot, és hamarosan érkeznek az E-TECH Hybrid modell változatok. A 2021-es Renault Captur modellek már elérhetőek a Renault kereskedői hálózatán keresztül.

2021 RENAULT CAPTUR Francia árlistája, a magyarországi kínálatban jelenleg csak Zen és Intense felszerelések választhatók, még nincs információ az R.S. Line megjelenéséről

 
 

- Kartos Patrik - Renault Press News -

2021-03-19, 16:35:32

 
 

 

 
 

 

 

 

hit counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
   
  Egy új limitált mini R.S. a Renaulttól
 

A kis örödög 

Audi Q3 teszt

 

2015 Renault Clio R.S. 220 EDC Trophy

 

 

 

 

   
Asztali nézet