MENÜ
      
 

 

 

 
 

2021 BRABUS Mercedes-AMG E 63S – Hírek – BRABUS – Mercedes-Benz – AMG  - W213 – Tuning

Báránybőrbe bújt farkas

Egy báránybőrbe bújt farkas = maximális vezetési élmény egy sportos, elegáns sedanban. A vadonatúj BRABUS 800 alapját a 2021-es Mercedes-AMG E 63 S felfrissült modell adta elegáns ötvözetként, az udvarias megjelenése a kiváló teljesítményben a BRABUS divat jellemzőivel. Az új modell meghajtásáról egy 4.0 literes Twin-Turbófeltöltős V8-as egység gondoskodik, ami 800 lóerőt (588 kW) termel, ennek a sportos sedannak, biztosítva a teljes versenypálya érzést, anélkül, hogy feláldoznánk a védjegy, üzleti megjelenést. A testreszabott szénszálas aerodinamikai fokozása a koncepcióval, a 21”-es high-tech kovácsolt felni szettel, és a szelep vezérelt sportkipufogó rendszerrel, a BRABUS 800 mindkét világ legjobbjaként.

 
 

 

2021 BRABUS 800 - AMG E63 S -

 
  Az új külső dizájn a BRABUS 800 dicséri a kompromisszum nélküli erőt a sedanban. A célunkra épített aerodinamikai feljavítás koncepciónk nagymértékben javítja a megjelenést és a vezetési élményt. Az orrán az egyedi légterelő ajak kombinációban a szettel, a kifinomult BRABUS légnyílásokkal bal és jobb oldalán az autónak, egy új, ütős arcot és csökkentve az első tengely emelését/emelkedését, ami optimalizálja a menetstabilitást nagy sebességnél is. A BRABUS hátsó légterelő és diffúzor, tervezett az aerodinamikai egyensúly érdekében, további leszorító erőt és igazán sportos, elegáns megjelenés adva az új BRABUS 800-as modellnek, egy egyedi érzékkel. A motorháztető alatt a BRABUS B40S-800 PowerXtra feljavított teljesítményű 4.0 literes Twin-Turbófeltöltős V8-as motort találjuk, ami alap állapotában 612 lóerőt (450 kW) termel, viszont BRABUS orrában már 800 lóerős (588 kW), kiváló teljesítményt nyújtva, hibátlan stabilitással és megbízhatósággal.  
 

Az erős szív, a BRABUS név alatt már 800 lóerővel teljesít, a V8-as motorból

 
  A feljavított befecskendezéssel és gyújtással, valamint új speciálisan konfigurált nagy teljesítményű turbófeltöltő megnövelt töltési nyomásával érték el a kiemelkedő teljesítményt, amit egy 9-fokozatú automata váltón keresztül juttat a kerekekhez. A váltót használhatjuk automata és manuális módban is, az ergonomikus formájú BRABUS RACE alumínium váltófülekkel a kormánykeréken. A BRABUS 800, a 0-100 km/órás sprintet 3.0 másodperc alatt tudja teljesíteni, és a végsebességét elektronika korlátozza 300 km/órára. Természetesen, párhuzamosan a teljesítménnyel egy modern sport sedannal, a BRABUS 800 szintén illeszkedik akusztikailag, az előzékeny rozsdamentes acél, szelep vezérelt BRABUS nagy teljesítményű kipufogó rendszer a szénszálas kipufogó végekkel, ami felszabadítja a V8 teljes hanghatását, egy extra erőteljes hanggal és további tökéletes erőt szállít, a kipufogó ellennyomás csökkentésével. …ezen felül a vezetőnek lehetősége van opciósan választani a különféle módokból és hangerő szintekből, kezdve a diszkrét, nagyon csendes „coming home” módtól a teljes hangerejű „Race” módig.  
 

  

Az új 2021-es BRABUS 800 E 63S külső részletei

  

A külső mellett, a beltérben is feltűnnek a BRABUS részletek kiváló minőségben

 
 

A BRABUS 800 exkluzív megjelenése a high-tech, kovácsolt 21”-es BRABUS Monoblock „PLATINUM EDITION” Z felnikkel, a 10-küllős dizájnnal, a testreszabott és piros kiemelések, hogy megfeleljen a BRABUS hűtőrács piros csíkjainak. A BRABUS futómű modul, a hasmagasságot 10-20 mm között tudja állítani vezetési módtól függően, tovább javítja a limuzin kezelését, miközben kivételes vezetési élményt nyújt. Az optimális nagy teljesítményű abroncsokat a BRABUS technológiai partnerei biztosítják a Continental, a Pirelli és a YOKOHAMA. Természetesen egyetlen BRABUS átalakítás sem lenne teljes a védjegynek számító belső finomításaink nélkül. A vadi új BRABUS 800 modell kínálatot, egy teljesen finom bőr belsőtér jellemzi a rozsdamentes acél küszöb díszlécekkel, a megvilágított BRABUS logóval, aminek színe választható az utastér hangulatvilágításához megfelelően, valamint a számos sportos kiegészítő, például a BRABUS ajtózár pöckök, és az alumínium pedálok. Az egyéni kívánságok teljes mértékben a személyes preferenciák alapján teljesíthetők a házon belüli mesterekkel.

- Kartos Patrik - BRABUS Media News -

2021-06-13, 18:42:26

 
 

 

 
 

 

 

 

  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  Két brutál G, limitált kiadásban 
  A legdurvább G Merci 
 

Az átdolgozott E Merci, 

újabb BRABUS tuning csomaggal

 

2019 BRABUS BLACK OPS 800

 

 

 

 

   
Asztali nézet