MENÜ
      
 

 

HU / EN   

 
 

2021 BRABUS 800 - AMG GLS 63 - Hírek – BRABUS – Mercedes-Benz – Tuning – SUV – GLS – AMG

Brutál erő, Brutál méretekhez – ez a BRABS 800 –

Egy újabb nagy teljesítményű luxus SUV a BRABUS-tól, kiemelkedő teljesítménnyel, erős, magabiztos tekintettel. A márka új BRABUS 800-as alapját, a Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ modell adta, a legújabb BRABUS szupersport SUV-nak, ami meghúzza a határokat, egyedülálló vezetési élmény jellemzi, az egyedi megjelenés és az extra tágas utastér. Az új tuning modellt felszerelték és a megjelenését fokozták a teljesen szénszálas aerodinamikai elemekkel, a 24”-es kovácsolt felni szettel, a szelep vezérelt sport kipufogó rendszerrel, amit felszereltek az akusztikákkal, a szabott BRABUS finom bőr belsővel és a 4.0 literes Twin-Turbo feltöltős V8-as motorral, ami 800 lóerőt (588 kW) termel, és ezzel a BRABUS nem hagy kívánni valót maga után!

 
 

 

Igazán durva megejelenést kapott a BRABUS GLS, ami druva gép a teljesíményét nézve is

 
  A szénszálas külső dizájnnal a BRABUS 800 lenyűgöző, és ezenkívül a jellegzetes szabadon álló szénszálas karosszéria elemek optimális aerodinamikát biztosítanak. Az orrán a BRABUS első ütköző légterelő ad a BRABUS 800-as modellnek, összetéveszthetetlen arcot és nagy sebességnél csökkenti az első tengely emelkedését, aminek az eredménye a jobb kezelhetőség. A hátsóján, a BRABUS diffúzor betétje tökéletesen kiemeli a négy BRABUS szénszálas kipufogóvéget, miközben hozzáad egy optimális aerodinamikai egyensúlyt. Az első ütköző oldalán az optimalizált légbevitel teszi teljessé a sportos megjelenést. A hűtőrács légbeömlői, valamint egy megvilágított BRABUS embléma kombinációban a piros védjegy csíkokkal a felismerhetetlen BRABUS megjelenéssel. A BRABUS 800 egy igazi luxus megahajó, egy jármű minden célra, a napi vezető szupersportkocsi teljesítménnyel és hellyel akár 7 fő számára.  
 

  

 
  Az extrém nagy teljesítményű 4.0 literes Twin-Turbo V8-as motor és a nagy teljesítményű turbófeltöltő, ebben a szuper SUV-ban 800 lóerőt (588 kW) termel, és így kiváló teljesítményt nyújt. A 800 lóerő mellé, 1 000 Nm-es csúcsnyomaték társul, amit továbbít a 9-fokozatú automata váltón keresztül a kerekekhez, ami lehetőséget nyújt automata és kézi váltási módot is – aminek köszönhetően a BRABUS 800-nak elég 3.8 másodperc a 0-100 km/órás gyorsuláshoz, és a végsebességét is csak elektronika korlátozza 280 km/órára. A külső megjelenését tovább fokozták a BRABUS négy szögletes rozsdamentes acél nagy teljesítményű kipufogó rendszere aktív fojtószelep vezérlést kapott, amik a megfelelő akusztikát biztosítják és tovább fokozzák a teljesítmény szállítást, hogy csökkentse az egyre szigorúbb kipufogógáz kibocsátási értéket.  
   
  A rendszer, így aktív hang kezelést is kínál, lehetővé téve a vezető számára, hogy egy gombnyomással váltson a klasszikus öblös V8 hang és a finom suttogó motorhang között, amiket a Sport és Coming Home módok tesznek lehetővé. A BRABUS 800 igazán exkluzív dizájnt kapott, az újonnan kifejlesztett, high-tech 24”-es BRABUS Monoblock „PLATINUM EDITION” M kovácsolt felni szettel, amik legkorszerűbb gyártási folyamatok felhasználásával készültek, egyedülálló megjelenést és maximális szilárdságot biztosítva. A kombinációban a BRABUS felfüggesztés modullal, ez az erős SUV ugyanolyan mozgékony, mint amilyen lenyűgöző határtalan vezetési élményt nyújt a vezető számára. Az optimális nagy teljesítményű abroncsokról a BRABUS technológiai partnere gondoskodik, a Continental, - amik a kiváló tapadást biztosítanak. A sportos, elegáns megjelenéssel és a kompromisszum mentes teljesítménnyel a BRABUS 800, az utastere extra tágas sport SUV saját ligában szerepel a jellemzett szabott BRABUS finom bőr dizájnnal.  
 

  

A jellemző BRABUS részletek, és a minőségi anyagok nem maradhatnak ki egy igazi BRABUS modellből

  

 
  A BRABUS mester kárpitosaik kifogástalan dizájnt készítettek, a különösen puha és lélegző fekete bőrrel, a szürke kiemelő varrással, ami tökéletesen illik a fekete fényezéshez. Az ülés felülete és az ajtó panelek belső részei az egyedi Arrow Wave dizájnnal pontosan megcélozták. Az aprólékosan perforált szakaszok mögött vannak, a vörös szövettel, hogy megfeleljen a piros BRABUS fénypontoknak a motor burkolatán és a karosszérián, így a beltérnek nagyon különleges megjelenést kölcsönözve. A további sportos jellemzők a BRABUS 800-nál, a műszerfalon és az ajtó paneleken csupasz szénszálas elemekkel hangsúlyozzák, valamint az alumínium pedálokkal és a zár pöckökkel. A speciális alumínium váltófülek a kormánykeréken a BRABUS RACE dizájnnak készültek, hogy tegye még pontosabbá, a megfelelő fokozat választást, amikor a SPEEDSHIFT 9-fokozatú automata váltót kézi módban használjuk. Természetesen a belső építészet testreszabható teljesen személyes preferenciák alapján! Az új BRABUS 800 alapját a Mercedes-AMG GLS S 4MATIC+ modell adta, aminek a fogyasztási kategóriája az E-osztályba sorolható, ami a 15.4 literes városi, 10 literes országúti és 12 literes kombinált fogyasztást takar, mindegyik érték esetében 100 km-re mérték a fogyasztási érték, valamint a 273 g/km-es CO2-kibocsátási értéket. Az új 2021-es BRABUS 800 modell rendelése már elérhető a www.brabus.com weboldalon.

- Kartos Patrik - BRABUS Media News -

2021-06-13, 20:11:55

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is
  Két brutál G, limitált kiadásban 
 

A Dubai-i rendőrség beújított

egy BRABUS G Mercit is

  2016 Mercedes-AMG GLS 

 

2019 BRABUS BLACK OPS 800

 

 

 

 

   
Asztali nézet