MENÜ
   
 

HU  

 
 

2021 NOVITEC F8 N-LARGO – Hírek – NOVITEC – Ferrari – Tuning – Sportkocsik –

Az új NOVITEC N-LARGO erőteljes és gyors

A NOVITEC egy új nagy teljesítményű két személyes sportkocsit mutatott meg, aminek alapját a Ferrari F8 Tributo adta. Az új NOVITEC F8 N-LARGO egy limitált tuning modell, és összesen 15 példány készül belőle, így az autó gyűjtőknek is egy jó befektetés lehet. Az N-LARGO kapott néhány karosszéria módosítást, mint a sárvédő szénszálas légnyílásai is, ami lenyűgöző aerodinamikai hatékonyságot és izgalmas stílus kombinációja, amit szélcsatornában tökéletesítettek. A NOVITEC könnyű, és nagy szilárdságú szénszálas elemeket kapott.

 
 

 

2021 NOVITEC F8 N-LARGO

 
  A szénszálas karosszéria elemekkel 13 cm-rel szélesebb lett a Ferrari, amihez a NOVITEC NF10 NL hi-tech fejlesztette a NOVITEC a Vossen-nel együtt működve. A tuning modell elöl 21”-es, hátul 22”-es méretben kapja meg a felniket, amik még nagyobb hangsúlyt fektetnek a közép-motoros sportkocsi ék alakjára. A motor a NOVITEC feljavítás után már 818 lóerőt (602 kW) termel, aminek köszönhetően a 0-100 km/órás sprinthez elég 2.6 másodperc. A NOVITEC N-LARGO név alatt készülnek a NOVITEC látványos, limitált kiadású, széles karosszériás, legexkluzívabb tuning sportkocsijai.  
     
  Az N-LARGO elit családnak a legújabb tagja, ez a nagy teljesítményű, két üléses sportkocsi, aminek alapját a Ferrari F8 Tributo adta, és csak 15 példány készül belőle. A NOVITEC N-LARGO karosszéria módosítások, Vittorio Strosek, német tervezővel együtt működve fejlesztették, a lenyűgöző aerodinamikai hatékonyságot és az izgalmas stílust, amit a szélcsatornában tökéletesítettek.  
   
 

A hajtásáról egy Twin-Turbo V8-as egység gondoskodik, ami 818 lóerő a NOVITEC teljesítmény növelése után, így a gyorsulásához elegendő 2.6 másodperc, és mellette a végsebessége 340 km/óra. A NOVITEC az utastérben is maximális egyéniséget kínál az ügyfelek számár, a színek és a dizájn minden részlete testre szabható az N-LARGO tulajdonosok számára.

- Kartos Patrik - NOVITEC press-news -

2021-08-02, 18:59:18

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is
  Egy igazán exkluzív 812-es 
  Egy újabb király verda a DMC-től 
   2015 DMC Huracan LP610 Stage3

 

2019 NOVITEC

 

 

 

 

   
Asztali nézet