MENÜ
   
 

HU  

 
 

2021 NOVITEC SF90 Stradale – Hírek – NOVITEC – Ferrari – Tuning – Hybrid

Egy újabb NOVITEC Ferrari

NOVITEC kezelésbe vette az új Ferrari SF90 Stradale hibrid szupersportkocsit, ami egy Twin-Turbo V8-as benzinmotort kombinál, három elektromos motorral. A hibrid szupersportkocsi kapott egy teljesítmény növelést a NOVITEC nagy teljesítményű kipufogórendszerével, és a katalizátorral, amivel a V8-as motor teljesítményét növelték, így növekedett a hibrid hajtás rendszer teljesítménye.

 
 

 

Lenyűgöző gép már az alapot adó Ferrari SF90 Stradale modell is, de a NOVITEC még ezt is tudta fokozni

 
  A teljesítmény növelés 1 033 lóerős (760 kW) rendszer teljesítményt ad, és mellette a csúcsnyomatéka 858 Nm-re emelkedett. A teljesítmény növelés mellett a menetteljesítményeit tovább fokozták az SF90 Stradale modellnek, amit a szénszálas aerodinamikai elemek tovább fokoznak és már fejlesztés alatt állnak. A megjelenését és kezelhetőségét tovább optimalizálták a 20”-as és 21”-es hi-tech kovácsolt felni szettel, valamint a sport rugókkal. A menetteljesítményei és a külső megjelenése mellett, a NOVITEC az utasteret sem hagyta érintetlenül, ami két személyes olasz sportkocsinak, amit az ügyfelek kérése szerint módosítanak.  
   
 

A Scuderia Ferrari a 90. születésnapjára készítette az új SF90 Stradale-t, ami egy újabb lenyűgöző gép a Ferrari kínálatából. A Ferrari SF90 Stradale hajtása egy Twin-Turbo V8 belső égésű motort, és három elektromos motort kombinál, amivel a Scuderia új szintre emeli a plug-in hibrid elektromos jármű fogalmát is a telivér szupersportkocsik szintjére. A NOVITEC a világ vezető tunere, a nagy teljesítményű sportkocsiknak, Maranelloból, és természetesen vállalta azt a kihívást is, hogy az SF90 Stradale-t még dinamikusabbá és exkluzívabbá tegye.

- Kartos Patrik  - NOVITEC press-news -

2021-08-02, 20:05:20

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  Az új NOVITEC N-LARGO erőteljes, és gyors 
  Egy igazán exkluzív 812-es
  2014 DMC 458 Italia "MONTE CARLO" 

 

 

2019 NOVITEC

 

 

 

 

   
Asztali nézet