MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2021 Audi A8 L Masszázs ülései - HírekAudiTechnika - Kényelem - Youtube -

A8 L, relaxációs üléseit, tovább fokozták a masszázs funkciókkal

Audi, az A8 luxus modelljében tovább fejlesztette az üléseket, és a kiegészítő funkciókat, amik egy változatos, nagyon kényelmes, valamint a legmagasabb szintű kényelmet adják az utasoknak – és kifejezetten a hátsó utasok kényelmét fokozták jelentős mértékben, az új opciós lehetőségekkel. Az A8 L modellben található relaxációs, pihenő ülés a program csúcsa (8 választható masszázs program, és ebből 3 intenzív masszázs), ami számos beállítási lehetősget kínál és a lábtámaszt az anyósülés háttámláján, még nagyobb kényelmet biztosítva az utas számára, a sofőrös A8 L modellben.

 
   
 

Az utasok eltérő mértékben melegíthetik, vagy masszíroztathatják lábukat az utazás során. A relaxációs ülés csomag része a hátmasszázs funkció is, amit 18 pneumatikus párna tesz lehetővé, ami mellett elektromosan állítható fejtámlákat is kapunk. Az A8 még megkapja a két ülés között végig futó középkonzolt, ami opciósan kérhető a kihajtható asztalokkal – és a kényelmet még tovább fokozták, a 4-zónás Deluxe automata klímával és az új képernyőkkel.

 
   
 

A 4-zónás klímát kombinálták egy új szűrővel, ami megfogja a legtöbb gázt és részecskét, ami hozzájárul az allergének és a mikro-organizmusok ártalmatlanításához. Az A8 L még a kínai piacon elérhető lesz a HORCH kivitelben, ami a legmagasabb luxus az A8 modell kínálatában, és olyan modellekkel venné fel a versenyt a piacon, mint a Mercedes-Maybach S-osztály.

- Kartos Patrik - Audi Technology Portal -

2021-12-10, 01:43:45

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is
  2018 ABT A8 50 
  2016 Audi A8 L extended 
  Multitronic - A váltó - 

 

2015 Audi S8 plus

 

 

 

 

   

 

Asztali nézet