MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2021 Hyundai Vision T Concept - News Concept - 

Hyundai egy videóval megmutatta a koncepció modelljét

Hyundai Motor leleplezte egy új Walkaround videóval a Vision T modell, amit először a Los Angeles International Auto Show-n (LA Auto Show) tavaly ősszel. A videóban, a Hyundai vezető tervezője SangYup Lee magyarázza a kulcs jellemzőket a koncepció autó dizájnon: a dinamikus szerkezet, az éles élek és az egyenes vonalak, és a geometriai dizájn jellemzőket „parametric dynamics“-nek nevezik.

 
 

 

Hyundai tavaly egy igazán egyedülálló CUV tanulmány modellt mutaottt be - Hyundai VisionT Concept néven - 

 
 

A videóban, SangYup Lee az első hajnal figyelme a Vision T sportos álláspontja, ami látható az alsóburkolattal, a rövid orr túlnyúlással és a széles kerék járatokkal. ...és tovább magyarázza a parametrikus dinamikát: ami egy megvágott felület, egy kombináció a puha felületekkel és a kemény vonalakkal, és az éles, geometriai élekkel. SangYup Lee a jármű szerkezetét hasonlítja az ásványi anyagokhoz vagy a kristályhoz, amit megütött egy kemény tárggyal és összetört. A geometriai minták a hűtőrácson, tartalmazzák a rejtett fényszórókat, amik adnak a járműnek ékszerszerű minőséget.

 
 

  

A Hyundai Vision T Concept, kristályszerű geometriai részletei

 
 

Amikor a jármű mozgásban van, a levegő beviteli szárnyak aktuális pozícióba állnak, így a jármű szinte inkább állatnak tűnik, mint egy statikus gépnek. A Vision T integrált szerkezete biztosítja a folytonosságot minden elemen keresztül a járművön, olyan, mint a rejtett lámpa dizájn, ami visszatér a hátsó lámpákban is. „Nagyon szeretnénk léterhozni a Vision T-t, mint a legavanatgárdabb, legsportosabb, frissebb CUV modellt. A legdinamikusabb CUV, mint egy elképzelés, amelyet be akartunk mutatni, “-mondta SangYup Lee.

 
 

... és a bemutató videó

 
 

A Vision T egy lépést jelent az evolúcióban a Sensuous Sportiness-szel, a Hyundai aláírás forma azonosítása. A Hyundai koncepció autók nem állnak egyedül - tájékoztat a tervezési igazgató a jövő Hyundai modelljeivel kapcsolatban, amik felölelik a koncpeció és gyárátásra érett modelleket. A szempontok a Vision T-vel, olyanok, mint az éles szögek és az egyenes vonalak jól látható 45-ben, a Hyundai későbbi koncepció autói. Miközben a kapcsolat a Prophecy-szel, a vállalat legfrissebb koncepció autójával kevésbé nyilvánvaló, mind három modell egyesült a Sensuous Sportiness dizájn azonosítás alatt.

- Kartos Patrik - Hyundai Press News -

2020-06-29, 21:12:19

 
 

 

 
 

 

 

 

website counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
 

Hyundai és az 1040 lóerős SantaFe

- 2016 SEMA -  

 

Hyundai N 2025 Concept

- GT Vision - 

  2013 Hyundai Genesis Coupe JP Edition 

 

JP Edition Hyundai Sonata tuning - SEMA

 

 

 

 

   

 

Asztali nézet