MENÜ
   
 

HU  

 
 

2022 Caterham SEVEN 420 CUP - HírekCaterhamCaterham 7 - Élményautó - Ford Duratec - 420 CUP -

Az új pályára született Caterham

A Caterham bemutatta az új autósport által fejlesztett, pályára készült utcai modellt. Az új modell nem egy jubilleumi kiadás. A Seven 420 CUP a legújabb tagja a Caterham modell kínálatnak, viszont az új modell csak az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban lesz elérhető. A teljes pályanapokat szem elött tartva tervezték, az új utcai versenyautót, egy teljesen új szintre emelve a SEVEN modellt. Az új modellnél hűek maradtak a származásukhoz, és az ikonikus Caterham SEVEN formát meghagyták. Az új modellt egy 210 lóerős, 2.0 literes Ford Duratec motor hajtja, ami az orrában kapott helyet.

 
   
  A 420 CUP modell egy SADEV 6-fokozatú szekvenciális váltót kapott, amit középre szereltek, miközben az új Bilstein állítható lengéscsillapítókkal tovább fokozták a menetdinamikát – különösen az opcionális ZZR Extreme Avon abroncsokkal kombinálva. Az új modell néhány exkluzív grafikát is kapott, valamint egy verseny orr kúpot, a testreszabott varrásokat, az új üléseket, a szatén-karbon műszerfalat, és a hátsó LED fényeket, amik már az alapfelszerelés részét képezik az új modellnek. Az új 420 CUP modell a 0-96 km/órás [0-60 MPH] sprintet 3.6 másodperc alatt teljesíti, ami köszönhető az új váltónak, és a még jobb menetdinamikai kezelhetőségnek.  
   
 

A lenyűgöző 420 CUP modell, a legtöbb pályán megzavarja a szupersportkocsikat, mivel az új SEVEN modell egy dologra épül, a sebességre. A 420 CUP modell az Oulton Park körül 1 perc, 45 másodperces időt futott.

A BILSTEIN állítható lengéscsillpítók

A Caterham és a Bilstein közösen fejlesztették a lengéscsillapítókat, hogy a SEVEN 420 CUP modellt bármelyik pályához tökéletesen betudjuk állítani.

 
      
 

Az új extrém abroncsok

Az Avon ZZR Extreme abroncsokat, a speciális kereskedő által felszerelt opciók között megtaláljuk, ami elérhető az új SEVEN 420 CUP modellhez, a még jobb tapadásért.

A motorsporttal fejlesztett modell

A SEVEN Championship UK versenyző ihlette, és házon belül fejlesztették a saját autósport mérnökeikkel az új modellt.

Az új 420 CUP modell változat csak az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban lesz elérhető lesz.

- Kartos Patrik - Caterham Press News - 

2022-05-27, 20:11:20

 
 
 
 
 
 

Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is

 

A Superblower Cobra ujjá született 

2021 AC Cobra 378 Superblower Mk.IV

 

Az élményautók királya,

                                    Traga tetővel

2019 Mazda MX-5 RF G184 teszt 

  2014 Caterham R620 

 

2014 Caterham R620

 

 

 

 

   
Asztali nézet