MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2021 AC Cobra 378 Superblower MkIV – Hírek – Exkluzív – Sportkocsi – AC Cars

A Superblower Cobra újjá született

Az AC Cars friss hírei szerint újjá született egy újabb AC ikonikus modell az AC Cars kínálatából, az Egyesült Királysági székhelyű exkluzív autógyártótól, ami már a harmadik újjá épített modell az AC Cars ikonikus modelljei közül, ami hamarosan elérhető lesz a Britt székhelyű rajongók számára is. Az AC modellek forgalmazója Észak-Londonból, Buckinghamshire-i székhellyel, a Boss Motor Company, aki az újjá született legújabb AC modellt is forgalmazza majd, az egyetlen forgalmazóként.

 
 

 

Ismét elérhető lesz újonnan, hivatalos AC Cars igazolással a Cobra 378 Superblower MkIV

 
  A híres AC Cobra 378 Superblower MkIV speciálisan újjáépített modell egyetlen forgalmazója lesz, és az ikonikus modell először 1998-ba volt elérhető az AC ügyfelek számára. Az exkluzív sportkocsi rengeteg érdeklődést váltott ki és szerencsére indul nem kis motorhanggal, a morcos, jellegzetes és teljesen eredeti V8 hanggal. A maga idejében viszonylag kevés autót lehetett gyártani és értékesíteni, de most 22 év után a Superblower visszatért. Az ikonikus ritkaság egy szemet gyönyörködtető modell, ami 129 500 £-os áron lesz értékesítve, és csak a Boss Motor Company-nál lesz elérhető újonnan.  
   
  Az AC Cars újjászületett modellje megkapja az eredeti stílusú 4-hüvelykes, létra cső alvázat, a 6.2 literes Supercharged 580 lóerős (bhp) motort, amihez 6-fokozatú váltót szerelnek, alumínium hűtőt és a tartályt elektromos hűtőventilátorral. A felszerelése még tartalmazza a szervó-rásegítéssel felszerelt verseny féknyergeket, a hűtött féktárcsa rendszerrel, valamint a 3,45:1 arányú sperr difit, az első és hátsó Multi-link felfüggesztést, csavarrugókkal és lengéscsillapítókkal, valamint az első-, hátsó stabilizátor rúdakat, és még ehhez jönnek a kerékagycsavaros 8”x16”-os első, és 10”x16”-os hátsó felnik. A kézzel összeszerelt beltér fekete bőr belsőt, bőrözött kesztyűtartót, ajtózsebeket, padlószőnyegeket és bőr műszerfalat kapott.  
 

A 6.2 Supercharged szív a motorháztető alatt, 580 lóerővel (bhp)

 
 

A megrendeléseket most a Boss kereskedés veszi át (Tel.: 01923 267200, és a webcímük: bossmotor.co.uk) az új gyárilag épített AC Cobra 378 Superblower MkIV modell értékesítését. A kínálatba visszatérő modell megkapja az eredeti igazolást és a „COB” alvázszámot, ami felkerül a megfelelő AC Cars alváz lemezre. Alan Lubinsky, az AC Cars mögött álló ember a következőket mondta: „Az AC Cars 378 Superblower MkIV fejlesztése fontos folytatása számunkra, ennek a keresett modell sorozatnak, miután 1998-ban kifejlesztettük az eredeti verzió 1998.”

- Kartos Patrik - AC Cars News -

2021-04-17, 23:26:21

 
 

 

 
 

 

 

 

website counter

  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  1987 AC Cobra MkIV - RM Auction -  
  1960 AC Ace Bristol - RM Auction -  
  2016 Dodge Charger & Challenger SRT Hellcat 

 

1987 AC Cobra MkIV - RM Auction

 

 

 

 

   
Asztali nézet