MENÜ
     
 

HU 

 
 

2015 VW e-Golf - Los Angeles -

Volkswagen első teljesen elektromos autóját Los Angeles-ben mutatja be. A kocsi célpontjában olyan modellek lesznek, mint a Fiat 500e, vagy a Nissan LEAF. Az új modellt már a 2013 Frankfurt-i autókállításon közelebbről meg lehetett ismerni. A Német EV árát még nem jelentették be, és csak hatchback változatban lesz elérhető. Az e-Golf hatótávja 130-167 km között lesz. A meghajtásáról egy 115 lóerős elektromos motor gondoskodik, a Li-Ion akkumulátorokkal, és az egyfokozatú EQ270 váltóval. 

 
 

2014 VW e-Golf

 
 

A csúcssebességét korlátozza az elektronika, így csak 140 km/óra a maximális sebessége. A kocsi töltéséhez 7.2 kW-os fedélzeti töltőt adnak, de opciós listáról elérhető egy 220 voltos fali töltő is, amit a garázsban vagy a parkolókban lehet használni. A teljes töltéshez kevesebb, mint 4 órára van szükség. Az elektromos Golf még tartalmazza a mód választást is, a Normal, az Eco, és az Eco+ módokkal. Az Eco móddal a Golf hatótávját teszi a rendszer, a fontossági sorrend első helyére.

 
   
 

Az Eco+-szal, már a teljesítményt is visszafogja a rendszer 74 lóerőre, és a csúcssebessége is csökken 90 km/órára. A kocsi alapfelszerelése tartalmazza az egyedi alu. felniket, a LED fényszórókat, a C-formájú LED nappali futófényeket, és a "VW electric vehicle" jelölést. Az utasterében pedig eltűnt a fordulatszámmérő, ami helyett egy teljesítmény mérőt helyeztek el. Az opciók között megtalálható lesz, a fűtött első ülések, és a bőr kormánykerék.

- Kartos Patrik -

2013. 11. 14., 19:06:45

 
     

 

hit counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet