MENÜ

  

Új Mazda-k Los Angeles-ben

Mazda négy modellt mutatott be a nyilvánosságnak, amik között két új és két felfrissült modell van. A Los Angeles-i autókiállításon, a Mazda bemutatta a teljesen új CX-3-asát, ami az első kis SUV-ja lesz. A másik új modell az új generációs MX-5, amit már az új Alfa Romeo Spider-vel közösen készítettek. A két új modell mellett pedig bemutatták a felfrissült CX-5 és Mazda6 modelleket.

   

Az új Mazda CX-3 szemet gyönyörködtető alkotás, ami az új Mazda design-nyelv alapján készül, ami igazán sportos megjelenést kapott. A SKYACTIV technológiákat is megkapta, amik tartalmazzák a két SKYACTIV-G 2.0 literes benzinmotort és az új 1.5 literes SKYACTIV-D dízelmotort. Az új technológiás motorokat 6 fokozatú SKYACTIV-Drive vagy SKYACTIV-MT sebességváltókkal lehet választani. A meghajtása ezen kívül lehet első- vagy összkerék-meghajtású is. Az új CX-3 mellett még bemutatták az új generációs MX-5-öst, ami speciálisan hangolt SKYACTIV-G 2.0 literes és 1.5 literes benzinmotort választhatunk hozzá.

      

A két motorváltozathoz SKYACTIV kézi és automata váltók közül választhatnak majd az ügyfelek. A kiállításon még bemutatták a megújult CX-5 és Mazda6 modelleket, amik a sikeres eredményeik után már felfrissülésen estek át. A felfrissült modellek tartalmazzák az MZD Connect-et, a Mazda okostelefon kapcsolat rendszert, az Active Driving Display-t, a head-up kijelzőt és a legújabb i-ACTIVSENSE aktív biztonsági technológiát, ami tartalmazza az adaptív LED fényszórókat (ALH – Adaptive LED Headlights). A megújult CX-5 szintén elérhető lesz SKYACTIV-G 2.5 literes erőforrással az Európai piacon, miközben a Mazda6 elérhető lesz összkerék-meghajtással is. 

2014. 11. 29., 09:36:18

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

Hit Counter
Hit Counter

 

Asztali nézet