MENÜ
   

 

 

 

A Ford GT és a Forza

Az egyedülálló teljesen új Ford Focus RS tervezett a játékosokkal a Forza Motorsport-ban, amit lelepleztek a speciális Microsoft eseményen, előre a nemzetközi 2015 Gamescom eseményen, Cologne-ban. A Forza Focus RS-t vezette az eseményen Stig-vel, BBC műsorának a TopGear titokzatos versenyzője, ami az új Forza Motorsport 6 játék jellemzője a Microsoft Xbox One konzolokhoz. A teljesen új Focus RS a harmadik generáció a Focus RS autókból, és a következő modellek indultak 2002-ben, és 2009-ben.

 

2015 Ford Focus RS a játékban

 
A globálisan Ford Performance fejlesztő csapat, az RS jellemzőivel a speciálisan tervezett 350 lóerős, 2.3 literes, EcoBoost motorral, az úttörő innovatív Ford Performance összkerék-meghajtás rendszerrel, és az első RS-ként kínál választható Drive módokat, amik tartalmazzák az iparág első Drift módját, és az indítás vezérlést. A Ford szintén csatlakozott a Microsoft jellemző teljesen új Ford GT is, az ultra nagy teljesítményű szupersportkocsi, a Forza Motorsport 6-ban, a legújabb cím elismert verseny szimulátor az XBOX-val. A Forza Motorsport 6 készült az Európai debütálásra a Gamescom-on mielőtt jön értékesítésre később ez évben. A Gamescom a legnagyobb interaktív játék kereskedelem Európában zajlik augusztus 5-9 között.  

 

2015 Ford Focus RS & Stig "TopGear"

 

A csúcs Ford Performance kínálattal, a teljesen új Ford GT használ aerodinamikai szénszálas karosszériát, és üzemanyag takarékos twin-turbófeltöltős V6 EcoBoost motort, ami biztosítja az egyik legjobb teljesítmény-súly arányt. A korszerű Ford GT alváz jellemzői az aktív verseny stílusú torziós rúd, és Pushrod felfüggesztés állítható utazási magassággal, és a Carbon-Kerámia féktárcsák. Az új GT lesz egy a legjobb exkluzív Ford modellek közül, még a korlátozott hangerejű eladás a világ körül. Az egyszeri Focus RS egyenruha a győztes design-val, a verseny a játékosokkal, a Forza Horizon 2-ben nyitott világ verseny játék, szervezett globális játék oldallal az IGN-en.

- Kartos Patrik -

2015-08-10, 21:51:52

 
     

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

 

Free Web Counter
Free Web Counter

Asztali nézet