2017 Toyota kínálat – Yaris, Auris, Verso, Avensis

Toyota felfrissíti legnépszerűbb modelljeit a 2017-es modellévre, amik vizuális újdonságokat kaptak főként, és új bővített felszerelést kínálnak, plusz az új TOKYO RED fényezés mind a 4 modellhez elérhető. A megújulást megkapja a jelenlegi Yaris generáció, a nemrég megújult Auris-ok, a Verso, és a nagyon friss Avensis. A Valenciennes, Franciaországban gyártott Yaris is megújul a 2017-es évre, aminek erős jelenléte van a B-kategóriában, de az elmúlt 5 év során csökkent az eladási szám a 144 000+ db-ra, a 2011-es több, mint 160 000 db-os eladáshoz képest, az elmúlt 9 hónap értékesítési eredménye alapján, ami a 2016-os eladásokat tartalmazza.

 
 

A teljes 2017-es Toyota kínálat megújult modelljei

 
  Így esedékes volt a megújulás vagy az új generáció megjelenése, ami lassan már várható lesz. A Yaris-ok értékesítési sikere köszönhető a HSD hibrid változatoknak, amikre egyre nagyobb az érdeklődés mindegyik modellnél, mint a RAV4-esnél is már. A full hibrid modellekből a jelenlegi beszámoló szerint a Yarisok több, mint 40%-a Európai országokban hybrid változatban van eladva, ami tovább növekedik várhatóan. 2017-ben a választékba jön az új TOKYO RED piros fényezés, ami elérhető lesz egy színben és bi-tone fényezésben is, ami kombinálható feketével, mint a jelenlegi kínálatban. A Bi-Tone fényezésnél a tető, az A-oszlop, a külső visszapillantók, az első légterelő és a motorháztető élek kapnak fekete színt. A Yaris mellett az Auris mindegyik változata kisebb frissítést kap.  
 

2017 Toyota Yaris, az új TOKYO piros fényezésben

 
 

 

Reklám

 
  A modell frissítés után az eladások növekedtek az Auris modelleknek 7%-val kb. 125 000 db-ra, aminek 60%-át teszik ki az eladott Auris HYBRID-ek száma, ami erősödés az Auris-oknál, és még keresettebb lett az eladások alapján a hibrid Toyota-k, amit bővít a megújult RAV4 és az új CH-R, amikből szintén választható HSD hybrid változat. A 2017-es Auris kínálat megkapja az új piros fényezést, ami mellett új 17”-es felniket és sport üléseket kap, amik közül az utóbbi új BLACK ALCANTARA fekete kárpittal is választható lesz. A TSS (Toyota Safety Sense) vezető támogató rendszer már alapfelszerelés részét képezi 2017-től, ami a 3 tesztelt Auris-ban még feláras volt, a Toyota így is növeli a biztonságot már alapfelszerelésnél az összes légzsák mellett.  
 

2017 Toyota Auris és Auris TS, TOKYO piros fényezéssel és az új felnikkel

 
  A biztonsági csomag tartalmazza 2017-től a ütközés megelőző rendszert (Pre-Collision System - PCS), a sávelhagyásra figyelmeztetőt (Lane Departure Alert - LDA), az automata távfényt (Automatic High Beam - AHB) és a tábla felismerő asszisztenst (Road Sign Assist - RSA). A 2017-es kínálat hozza magával a népszerű Toyota Verso-t, ami bizonyítottan népszerű rivális a C-MPV kategóriában, a 730 000+ eladott darabbal, ami a 2002-es indulása óta van jelen. A Verso különböző ügyfél igényeket elégít ki az MPV-t választók körében, ami a Toyota legendás minőségét, tartósságát és megbízhatóságát hordozza DNS-ében. Az utasterében a külső kompakt méretei ellenére kivételes tágasságot nyújt, a legjobb utastér mérettel párosítva a kategóriájában és a csomagtere sem kicsi, amikkel igazi több célú sokoldalúságot nyújt a Toyota Easy Flat ülés rendszerével is.  
 

2017 Toyota Verso (TOKYO RED)

 
 

A 2017-es modellvére új magas minőségű kárpitot kap, ami tartalmazza a piros varrást és a háttámla piros varrott dombor mintáját, ami tökéletesen passzol az új TOKYO RED fényezéshez. Az Auris-hoz hasonlóan a Verso is kap új 17”-es felniket. A végére maradt a lista legfrissebb modellje az új Avensis, ami még csak 1 éve van piacon, de a választék a népszerű Avensis-nél is bővül. A 2015-ben indult új Avensis generációt Európában tervezték és gyártják, ami tekintélyes, dinamikus stílust nyújt és gazdag érzelem dús külsőt és belső az érzékeknek, plusz a precíz futómű és kormányzása sem utolsó, ami az Avensis mellett szól a Toyota minőséggel. Avensis kínálat a TOKYO piros színt és az új 18”-as felniket kapja meg. A felsorolt 4 modell megújult kínálata már decembertől elérhető a kereskedésekben, amiknek várhatóan az ára is magasabb lehet, főleg az Auris-nál, aminek a alapfelszerelésében is történtek változások.

- Kartos Patrik -

2016-12-13, 21:13:09

 
     

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com