MENÜ
     
 

 

HU / EN  

 
 

Gyors szikla az ABT-tól – ABT VW T-ROC

VW nemrég piacra dobta az új T-ROC modelljét, ami egy fiatalos kompakt SUV, önbizalommal teli megjelenéssel és stílussal. A széria gyártású változat nem lett kevésbé bátor megjelenésében, a Genfben bemutatott tanulmány változathoz képest. Az új modellnél minden bizonnyal nincs hiány a lóerőkből, a 190 lóerős 2.0 TDI dízelmotort, amivel már korábban találkoztam a Škoda SuperB és Škoda Kodiaq tesztautóknál is.

 
 

 

ABT T-ROC

 
  Az ABT Sportsline az új T-ROC-ban sem hagyta érintetlenül az erős 4-hengeres dízelmotort, amit az ABT Engine Control (AEC) egység fejlesztésével növelték az erőt 228 lóerőre (168 kW), ami 20%-kal nagyobb teljesítmény az alap gyári értékhez képest. A nagyobb erőhöz, nagyobb nyomaték is jár, ami 360 Nm-re emelkedik a teljesítmény növeléssel, amit már alacsony fordulatszám tartományban biztosít a motor. A világ legnagyobb VW és Audi jármű tunere, még több dinamikusan tervezett SUV-ot hoz a kínálatba.  
 

 

ABT T-ROC még sportosabb megjelenéssel, és több erővel

 
 

 

Reklám

 
 

Az ABT Power szállítja a tolóerőt, ami mellett az ABT felfüggesztés rugók biztosítják a jobb kezelhetőséget, valamint alacsonyabb hasmagasságot kapnak 35-40 mm-rel, ami olyan stabillá teszik a T-ROC-ot, mint sziklát az úton. A T-ROC formája szögletes, de jól lekerekített, valamint praktikus és könnyű kezelni. Az ABT három különböző felnit kínál az új modellhez, amik közül választható a DR, FR és ER-C felnik, valamint 18-20 hüvelykes méretben választhatók, az ER-C felni pedig még két eltérő színben is megtalálható a kínálatban.

- Kartos Patrik -

2018-04-18, 17:21:13

 
     
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet