MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2019 ŠKODA OCTAVIA DYNAMIC+ csomaggal

RS sportosság, a többi Octavia modellnek

Škoda népszerű Octavia és Octavia Combi modelljeit az RS modellek sportosságával egészíti ki, a DYNAMIC+ csomaggal, ami elérhető lesz az Octavia és Octavia Combi modellekhez. Az új opciós csomag tartalmazza a védjegy fekete kiegészítőket a karosszérián, miközben az utasteret kiegészíti sport ülésekkel, a sport kormánykerékkel és a fekete tető kárpittal. A DYNAMIC+ csomag elérhető lesz a legtöbb motorváltozathoz és a csomag közelebb hozza az ügyfeleknek az Octavia RS vad sportos megjelenését.

 
 

Az új Octavia DYNAMIC+ csomaggal felszerelt változatai

 
 

Az új DYNAMIC+ csomag az Octavia és Octavia Combi modellek külső megjelenésében kiemelik a dinamikus és elegáns jellemzőket. Az első légterelő egy kis fekete légterelő ajkat kap, amihez a Škoda jellegzetes hűtőrácsa is fekete keretet kap. A Black csomag is része az új kiegészítő csomagnak, így a külső megjelenése az Octaviának megkapja a fekete külső visszapillantókat, és a sötétített Sunset hátsó ablakokat. A fekete részletek között még megtaláljuk a hátsó diffúzort, valamint a ferdehátú modell változatnál, a csomagtér ajtó is kapott egy kis fekete légterelőt. A DYNAMIC+ 17”-es Trius fekete felnikkel egészíti ki az Octaviák megjelenését, és még elérhető ez a csomag három elérhető felni szettel, amik között megtaláljuk a bicolour 17”-es HAWK felni szettet csiszolt ezüst és fekete színkombinációban, valamint két 18”-as felni szettel is kérhető, amik közül a Vega felni szett szintén bicolour (fekete+csiszolt ezüst) fényezést kapott , és még a matt fekete Turini felni szett.

 
 

 

Az új Octavia és Octavia Combi DYNAMIC+ modellek

 
 

A sportos, elegáns és dinamikus megjelenés folytatódik a beltérben is a sport ülésekkel, a fekete tetőkárpittal, és a multifunkciós sport kormánykerékkel. Az Octavia és a különösen praktikus Combi változata a kulcs modellek a Škoda portfóliójában: a jelenlegi Škoda sikersztori a kezdetektől (1996), amikor megjelentek az első új generációs Octaviák. Ma a márka legkeresettebb modellje a fő üzemben készül Mladá Boleslavban, ami a szíve a márkának, az új Octavia első generációjától. A jelenlegi harmadik generáció értékesítési adatai ezeket szemléltetik, ezt a sikert a kompakt szegmensben, olyan eladási számokkal, mint a több, mint 5.5 millió eladott Octavia és Octavia Combi modell. A kiváló kivitelezés, a modern technológia, a tágas utastér és a kiváló érték, az Octavia és Octavia Combi jellemzői, a Škoda DNS-sel a tökéletesség és fontos szerepet játszanak a márka képének meghatározásában.

- Kartos Patrik -

2019-04-09, 17:25:07

 
     

 

website counter

free counter

 

Reklám

 

 

 

 

Reklám

Asztali nézet