MENÜ
     
 

 

HU / EN   

 
 

2021 ABT RS4-S Avant – Hírek – ABT Sportsline – Audi – RS4 – Avant – Tuning

Egy új alap, a kompakt sportkombikkal

A jelenlegi Audi RS4 lenyűgöző nemzettségre tekint vissza, ami visszatér egészen a legendás RS2 modellhez, ami még az Audi 80 modellből készült, az Audi A4 széria elődjéből. Az Audi A4 modell generáció nemrég kapott egy faceliftet, és már bemutatjuk evolúciójának következő szakaszát. A különleges kiadású ABT RS4-S jellemzői a csábító aero csomag és egyértelműen a nagyobb teljesítmény, ami az ABT RS4-S esetében 510 lóerőt (375 kW) és 660 Nm nyomatékot jelent, amik a egyik legfontosabb adatok egy feljavított sport modell esetében. A növekedés plusz 60 lóerőt (44 kW) és 60 Nm nyomatékot jelent, a gyári 450 lóerőhöz (331 kW) képest. Az ABT Engine Control vezérlőegység és a speciális légbeömlő panel teszi lehetővé.

 
 

2021 ABT RS4-S

 
  A gyorsulása ennek megfelelően lenyűgöző, és a 0-100 km/órás sprintet 3.9 másodperc alatt teljesíti. Ha további teljesítmény növelést szeretne az ABT Power S még nagyobb teljesítményt tud biztosítani, amivel már az 530 lóerőt (390 kW) és 680 Nm nyomatékot is eléri a növekedés. Az exkluzív extra, a teljesítmény mellett a végsebessége is növekedik 300 km/órára az RS4 modellnek, ami kérésre elérhető. A teljesítmény növeléshez egyedi megjelenés is társul, amit az ABT Aerokit biztosít, ami csak ebben a konfigurációban érhető el az ABT RS4-S-hez. A megjelenésének részletei tartalmazzák az ABT első légterelő ajkat a modell névvel, az első légterelő pengéket és a sárvédő szellőzőnyílásokat, amik mind valódi szénszálból készültek. A megjelenése továbbá megkapta a CFRP hátsó légterelőt és a hátsó ütköző betét is. Végül az ABT rozsdamentes acél kipufogó rendszer teszi tökéletessé a megjelenést és kiemelkedő hangzást nyújt - a négy 102 mm-es szénszálas kipufogóvéggel hangsúlyozva a magabiztos megjelenését.  
 

 

2021 ABT RS4-s beltér részletei

 
 

A 21”-es fényes fekete ABT SPORT GR alu. felnik az egyedülálló Goodyear SuperSport R nagy teljesítményű abroncsokkal, biztosítják a kiemelkedő tapadást. …és biztosítja a hosszanti és az oldalirányú menetdinamika tökéletes kiegyensúlyozottságát, és a csomag szintén tartalmazza az ABT állítható magasságú felfüggesztést, valamint az ABT stabilizátor rudat az első és hátsó tengelyeken. Mi szintén biztosítjuk az ABT lengéscsillapító felfüggesztést egy extra felárral. Az ABT RS4-S menetdinamikája az utastérben is visszatér olyan apró részletekkel, mint az RS4-S logókkal az üléseken, az ajtó küszöbökön és a padló szőnyegeken. A jelvények adják a beltér utolsó simításait. A felár ellenében, a szénszálas ülés hátlap, az ülés keret fedelek és a műszerfal fedél, valamint az új bőr és szénszál a kormánykeréken sem maradhat el. A nagyteljesítményű sportkombi más hasonló modellekhez hasonlóan még nagyobb vezetési élményt szállít.

- Kartos Patrik - ABT Sportsline News - 

2021-01-03, 22:26:50

 
 

 

 
 

 

 

 

best free website hit counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
  Ha nem elég a széria MX-5 
    Az első óriás a BMW-Alpinánál 
  edo competition GT R 

 

2015 ABT Audi S1

 

 

 

 

   
Asztali nézet