MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 AC Schnitzer M850i Police Car – Hírek – AC Schnitzer – BMW – M850i – Tuning – Coupe – Luxus –

A Német zsaruk tuning M850i-vel

A német rendőrség egy újabb komoly gépet kapott, az AC Schnitzer tuninggal tovább fokozva, ami része a TUNE IT! SAFE! kampányuknak. A rendőrségi BMW M850i xDrive modellt, az AC Schnitzer tuningcég vette kezelésbe, és nem ez az első rendőrség számára készített tuning modell. A tuning szó hallatán a nők és férfiak szívverése hevesebbem ver, ami az engedélyt kiadó hatóságoknak és a bűnüldöző szerveknek problémát okoz. A TUNE IT! SAFE! kezdeményezéssel, a német rendőrség és a Német Autó Tunerek szövetsége (VDAT) célja, hogy a biztonságos, és hivatalosan engedélyezett tuning elemeket használják az tuning autósok. Az AC Schnitzer már a hatodik alkalommal vesz részt a kampányban, amit szintén támogat a Federal Ministry of Transport and Digital Infrastructure a felszereléssel a kampányban résztvevő autón.

 
 

 

2020 AC Schnitzer M850i rendőrségi kivitel

 
  A kezdeményezéssel szeretnék felhívni a figyelmet a homologizációra és a biztonságos tuningra, valamint megmutatni milyen szenzációs gépeket lehet építeni hivatalosan le papírozható módon is. Az összes AC Schnitzer felszerelt alkatrész elérhető és hivatalosan jóváhagyott, amit a rendőrségi M850i modellre felszereltek. A közös „Tuning Projekt”, amit kizárólag szponzorok finanszíroztak, ismét megmutatja a tuningolást Németországból, így gyorsabban és biztonságosabban doboghat az autórajongók szívében. Az idei tuning alap egy 2020-as BMW M850i xDrive modell volt, aminek teljesítményét 530 lóerőről, 620 lóerőre növelte az AC Schnitzer. A teljesítmény feljavítást természetesen a jóváhagyott alkatrészekkel érték el, valamint alkatrész garanciát is adnak a felszerelt termékeikre az AC Schnitzernél. A teljesítmény élményben az AC Schnitzer kerekíti a motor optikákat, amik láthatóak a motorháztető felnyitásakor, hogy szakemberek már kezelésbe vették a szívét a luxus sportgépnek.  
 

  

BMW M850i AC Schnitzer tuning kiegészítőkkel, és a rendőrségi megkülönböztető fényekkel és jelzésekkel

 
  A BMW M850i modellt az AC Schnitzer felszerelte egy sport kipufogóval, ami tartalmazta a két kipufogó fedelet és a két „Carbon Sport” kipufogóvéget, a jobb-bal kombinációban, valamint opcionálisan garancia is vonatkozik az alkatrészre. A kipufogó nem csak megjelenését javítja a 8-as szériának, de a hangzás is kivételes lesz, ami mellett megfelel a bevezetett zajkorlátoknak is. Az M850i a teljesítmény növelés mellett a futómű módosítását is megkapta, amit az AC Schnitzer felfüggesztés rugó szettel értek el kb. 20-30 mm-es ültetést az első tengelyen, és kb. 20-25 mm-es ültetést a hátsó tengelyen, a gyári beállításokhoz képest. A beszerelt AC Schnitzer alkatrészeket tesztelték a Nürburgring Nordschleife versenypályán, valamint a közutakon is. A felszerelt súly optimalizált AC3 Flowforming felni szett szintén jót tesz az M850i menetteljesítményeinek, és megjelenésének a matt antracit színben, az első tengelyen 9.0Jx21”-es méretben, és a hátsó tengelyen 10.0Jx21”-es méretben.  
 

  

AC Schnitzer a motorteret sem hagyta érintetlenül a lenyűgöző BMW M850i-ben

 
 

A tapadásról Hankook Ventus S1 evo2 abroncsok gondoskodnak, az első kerekeken 255/30 R21-es és a hátul 295/25 R21-es méretben. Az AC Schnitzer az M850i megjelenését is tovább fokozta a szénszálas első légterelő elemekkel, az első légterelő ajakkal, a szénszálas első oldal szárnyakkal, a szénszálas oldalsó szoknyákkal, a szénszálas hátsó diffúzorral, valamint a szénszálas hátsó légterelővel, amiket természetesen tartalmaz a széles tuning alkatrész kínálat. A közút jóváhagyása mellett az aerodinamikai alkatrészek is kötelezőek, amik jelentős mértékben optimalizálják a leszorító erőt. Az utastere nemes és mindenek előtt biztonsági szempontoknak is megfelelnek, ami olyan AC Schnitzer elemeket is kapott, mint az alumínium váltó fül szett (fekete eloxált), az alumínium pedálok és a lábtartó, az alumínium kulcstartó, és a borító az iDrive kontrollerrel legálisan használható.

- Kartos Patrik - AC Schnitzer News -

2021-01-04, 21:56:19

 
 

 

 
 

 

 

 

hit counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
  A legújabb ABT S3, 370 lóerővel 
  Ha nem elég a széria MX-5 
  2019 Chevrolet Silverado 1500 - SEMA - 

 

2015 BMW 3.0 CSL HommageR & 1975 BMW 3.0 CSL

 

 

 

 

   
Asztali nézet