MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2021 Dodge Charger és Challenger – Hírek – Dodge – MuscleCar – Sportkocsik

Dodge javítja izomautó biztonságát

A Dodge bejelentette új biztonsági jellemzőkkel javítja Charger és Challenger modelljeinek biztonságát a tolvajok ellen. A Dodge új szoftver frissítése célja a Charger és Challenger modellek lopásának megakadályozása, a 392 cu.in. HEMI V8-as és 6.2 literes HEMI V8-as kompresszoros motorokkal szerelt modelleknek. A Dodge tulajdonosok négyjegyű biztonsági kódja lehetővé tesz, további elrettentő funkciókat a lopás ellen. „Ma, a Dodge az új tulajdonosok számára testre szabott „kettős ellenőrzés” biztonsági rendszert indít,” – mondta Tim Kuniskis, a Dodge vezérigazgatója a Stellantis csoportnál. „Amikor felvillant a számítógépben az érintett 2015-ös vagy újabb Dodge izomautók, a védelmi szoftver a motor teljesítményét kevesebb, mint 3 lóerőre korlátozta, megakadályozva a menekülést, és az öröm autózást.

 
 

 

2021 Dodge Charger SRT Hellcat

 
  A szoftver frissítést ingyenesen, díjmentesen elvégzik minden Dodge kereskedésben 2015-2021 között gyártott Dodge izomautókon. Az ingyenes javítás érvényes a második szintű jármű biztonsági titkosításra is a Dodge’s Uconnect 4C szórakoztató rendszeren keresztül. „Naponta több, mint 150 autót lopnak az Egyesült Államokban,” – teszi hozzá Kuniskis. „Minden tulajdonos számára szörnyű szóváltás és személyes megsértés. Bár statisztikailag ritka, hogy az autó tolvaj egy nagy teljesítményű Dodge izomautót céloz meg, és azt akarjuk, hogy a Dodge ’Bortherhood – Testvériség’ tudja, hogy gyorsan cselekszünk és védjük a hátukat.” Alapjáraton ezek a motorok kb. 2.8 lóerőt és 22 lb-ft (29.83 Nm) nyomatékot produkálnak.  
 

 

2021 Dodge Challenger SRT Super Stock

 
  Az eredménye, a Dodge fokozott biztonsági intézkedései másodlagos közbiztonsági előnyökkel jár, hogy megakadályozza a bűnügyi rendőrség kijátszását, és az ellopott járművek nagy sebességű üldözését is megakadályozza. A kettős titkosítás általánossá vált a fogyasztói online fiókoknál, és a tulajdonosok második rétegét védi a járműlopások ellen. A négyjegyű titkosítási kódot a kulcskód-hamasító tolvajok elriasztására tervezték. A Dodge, a tulajdonosok befektetéseinek védelme érdekében továbbra is folytatja a járműlopások elrettentésének egyéb fejlesztéseit.  
       
 

A 2015-2021 közötti évjáratú Dodge Challenger SRT és Charger SRT modellek tulajdonosai, a 392-es motorral felszerelt modellekhez kapják meg az új frissítést. A HEMI V8-as vagy a 6.2 literes HEMI V8-as motor, valamint a 2019-2021 közötti Scat Packs modellek a 392-es HEMI V8-as motorral szerelve, vegyék fel a kapcsolatot a helyi Dodge kereskedőjével, hogy kérjen egy ingyenes Security Mode telepítési időpontot. A Dodge arra számít, hogy az új biztonsági funkció 2021 második negyedében lesznek elérhetők.

- Kartos Patrik - Dodge Media News -

2021-05-05, 00:09:22

 
 

 

 
 

 

 

 

best free website hit counter

  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  2016 Cadillac CTS-V 
  2016 Holden Commodore & Ute Black Edition 
  2016 Dodge Charger & Challenger SRT Hellcat

 

2015 HSV Gen-F 25th Anniversary ClubSport R8

 

 

 

 

   
Asztali nézet