MENÜ
      
 

 

HU / EN   

 
 

2021 BRABUS ROCKET 900 – Hírek – BRABUS – Mercedes-Benz – AMG – G63 – Tuning

Jön a limitált ROCKET EDITION

Évtizedek óta, a ’BRABUS Rocket’ címke a kompromisszumok nélküli erőt és a „NEXT LEVEL” képességeket jelenti. A BRABUS 900 Rocket Edition-nel, bővítjük a Rocket termék programunkat kombinálva a teljesítménnyel, a pálya kész szupersportkocsival, a hellyel és a praktikussággal a legújabb Mercedes-Benz G-osztállyal, a BRABUS divat aláírással. A Mercedes-Benz G63 adja az új limitált tuning modell alapját, és ezzel a sport SUV-val újradefiniálják a felsőhatárt a BRABUS szupersportkocsi katalógussal. A felszerelt újonnan fejlesztett Widestar aerodinamikai koncepció fokozásával, a 24”-es aero-disc felni szettel, a szelepvezérelt sport kipufogórendszerrel, egy kivételes egyedi BRABUS Masterpiece utastérrel, és a legújabb az élvonalbeli teljesítmény udvariasságában a 4.5 literes BRABUS 900 Twin-Turbo V8-as motor, gyári névrokona most 900 lóerőt (662 kW) termel a BRABUS 900 Rocket Edition modellben.

 
     
  A merész megjelenés meghatározza a vadiúj BRABUS 900 Rocket Edition személyre szabott, újonnan kifejlesztett változatát, a BRABUS Widestar külső megjelenés koncepcióval. A SUV-ot úgy tervezték, hogy az extra sportos jellemzőket is megkapja, de a hipertér aerodinamikája erre a célra lett kialakítva a jellemzőkkel, a speciális, teljesen szénszálas első légterelővel tovább fokozva, és az egyedi oldalsó szárnyakkal, amelyek újra feltárják az autó ikonikus arcát, miközben csökkentik az első tengely emelkedését a megdöbbentő nagy sebességnél, - a kiváló menetstabilitás érdekében. A hátsója nyomatékosan sportos, a tetőre szerelt légterelővel, valamint az egyedi diffúzor maximalizálja a teljes aerodinamikai potenciálját a teljesen új BRABUS 900-nak. Nem csak a fémjellel ellátott fényezésekkel kérhető akár a „Signature Black” vagy a „Stealth Gray” színről is legyen szó, ez az egyedülálló karosszéria munka átalakítás, amit a részletekre való odafigyelés is jellemez.  
 

 

Még agresszívebb megjelenést kapott a G63 AMG, a BRABUS-tól

 
  A szénszálas betét elemek a sárvédő szélesítéseken az első- és hátsó tengelynél egyaránt hangsúlyozza az újragondolt Widestar külső dizájnt. A rakétahajó hangulatához illeszkedik az újratervezett ikercsöves keret, egy szabadon álló szénszálas betéttel, integrálva a ROCKET Launch Ambience Light, - extra sportos megjelenést adva a méretes terepjárónak. Végül, de nem utolsósorban a fémjelzett hűtőrács RAM-AIR szívósorral, a ROCKET Startup Glow-val és a megvilágított ROCKET logóval, valamint a piros aláírás csíkjaink biztosítják a felismerhetetlent a BRABUS megjelenéssel. A BRABUS 900 Rocket Edition saját bajnokságban játszik; egy modern szupersportkocsi szellemét testesíti meg - ez az optimális energia ellátás és a hibátlan tartósság végleges kombinációja. A szénszálas motorháztető alatt a védjegy 4.5 literes Twin-Turbo BRABUS 900 ROCKET V8 motor kapott helyet, ami kombinálja a kiemelkedő nagy turbós teljesítményt 900 lóerővel (662 kW), és így hihetetlen erőt kínál.  
 

  

A ROCKET 900 számos aero részletet kapott, hogy 280 km/órás sebességnél is megledjen szükséges leszorító erő, és az oldalra kivezetett kipufogócső, szénszálba csomagolva

 
  A jelentősen megnövelt teljesítményt és az 1 250 Nm-es nyomatékot, egy 9-fokozatú váltón keresztül adja le, ezzel az összkerék-meghajtású szupersport SUV, aminek elég 3.7 másodperc a 0-100 km/órás sprinthez, ami mellett a végsebességét csak elektronika korlátozza 280 km/órára. Hagyja a mély hangú Twin-Turbo V8-ast, ami ámulatba ejt, amikor átrepül a horizonton. Az újonnan fejlesztett BRABUS rozsdamentes acél nagy teljesítményű kipufogó rendszer, az aktív szelep vezérléssel és az integrált ROCKET Launch Ambience Light-tal biztosítja a megfelelő akusztikát és megjelenést, miközben tovább javítja az áramellátást a kipufogó ellennyomásának csökkentésével. Az aktív hangkezelés lehetővé teszi a vezető számára a váltást a rendkívül öblös V8-as hang (Sport mód) és a finom suttogó hang (Coming Home mód) között, egy gombnyomással. A BRABUS 900 Rocket Edition exkluzív dizájnját hangsúlyozza a 24”-es BRABUS Monoblock „PLATINUM EDITION” Z high-tech kovácsolt felni szett, ami, a legkorszerűbb gyártási eljárásokat használva, egy igazán egyedi megjelenést és maximális szilárdságot adva az új BRABUS G-nek.  
 

 

A külső mellett az utastér is megkapta a fekete, piros belsőt kiváló minőségben

 
  Az aláírás a Rocket névhez illő felni szettel szerelték fel, ami a BRABUS ROCKET 900 Aero Disc nevet kapta, ami tovább fokozza az aerodinamikai jellemzőit, és egy extra izgalmas megjelenést ad. …és kombinált a BRABUS RideControl felfüggesztés rendszerrel, ami kifejezetten ehhez a modellhez lett tervezve, ezzel az erő SUV ugyanolyan mozgékony, mint amilyen lenyűgöző, amit határtalan vezetési élmény, és tomboló elszántság határoz meg. Az optimális nagy teljesítményű abroncsokról a BRABUS technológiai partnerei gondoskodnak, mint a Continental, a Pirelli és a YOKOHAMA, ahogy a BRABUS-nál már megszokott. A pirossal keretezett hátsó jelvény jelzi; a kézműves mestereink kidolgozták a testre szabott, teljesen kézzel készült BRABUS Masterpiece belteret, kifejezetten ennek a vadonatúj modellnek, hogy megfeleljen, a sportos, erőteljes megjelenéssel a kompromisszum nélküli teljesítménynek. Az utolsó részletet finomítva a fekete bőr kialakítás lenyűgöző, a makulátlan kivitelével, címer alakú foltvarrással kiegészítve, a precíz pontossággal az üléseken és kárpitokon, és a lábtér, ami szintén a legfinomabb bőrrel van kárpitozva.  
 

   

A limitált BRABUS 900 ROCKET, igazán egyedülálló belteret kapott, fekete bőr kárpittal, és piros kiemeléssekkel, valamint a szénszál betétekkel

  

 
  A nagyon precíz, színes dekoratív felső varrás érdekes kontrasztot ad. A „Stealthy Grey” egyedi fényezés, és az összes kezelőszerv a jármű színéhez illeszkedő felülettel rendelkezik. A „Signature Black” BRABUS 900 ROCKET Edition beltér piros kiemelő varrást kapott, és piros részleteket, amik visszatérnek a kormánykeréken is. Mind a 216 kárpit elem a kapcsolóktól a hangszóró burkolatig, és szellőzőnyílásokig, valamint az összes betét és fogantyú jellemzője a „ROCKET RED” piros visszatér a beltérben is, hogy valóban otthon érezhesse magát a sztratoszféra útján. A magas fényű szénszálas betétek az utastérben kihangsúlyozzák ennek a különleges modellnek az extra sportos ösztönét – olyan elemekkel, mint az alumínium pedál sor és az ajtó zár pöckök, valamint a rozsdamentes acéllemezek háttér világítása a BRABUS logóval kiegészítve, amik megváltoztathatják a színt a környezeti világítással szinkronban. A limitált tuning modell hátul kapott két kagyló ülést számos kényelmi funkcióval ellátva, olyanokkal, mint a multi-contour beállítással, a memóriával és az beépített ülés szellőztetéssel, - az hátsó üléspad helyett két kagylóüléssel, ami lekerekítve a BRABUS 900 ROCKET EDITION űrhajó érzését. Természetesen minden BRABUS 900 ROCKET EDITION vevő tudja konfigurálni minden részletét egyedileg a szupersportkocsi szintű terepjárónak, ami természetesen szintén tartalmazza a színválasztékot a karosszéria és a beltér színt beleértve egyaránt.

- Kartos Patrik - BRABUS Media News -

2021-07-27, 00:04:57

 
 

 

 
 

 

 

 

  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is  
  Egy az utolsók közül "V12" 
  Két brutál G, limitált kiadásban 
  2015 A.R.T. xHawk5 

 

2019 BRABUS BLACK OPS 800

 

 

 

 

   
Asztali nézet