MENÜ
   
 

HU

 
 

2021 ATS CORSA RR TURBO SERIE CARBONIO – Hírek – ATS – CORSA – F1 – Sportkocsi – 

Még le sincs gyártva, de már elfogyott

Az ATS CORSA tavaly egy igazán egyedülálló projektet mutatott be, az RR Turbo CLUB SPORT modellt, aminek a várható ára a 2022-es modell évre 145 000 € lesz. A pályagépen optimális egyensúlyt érték el a tervezők, az alacsony költségek és a nagy teljesítmény mellett. Az ATS CORSA most még magasabbra emelte a teljesítmény mércéjét a pálya gépüknek, miközben megtartották ugyanazt a gyártási minőséget, és bemutatja a piacnak az új verziót a SERIE CARBONIO néven. Az ATS CORSA célja a jelenlegi piaci színvonal megtörése a rendkívül gyors, erőteljes és könnyű ’búvárkodás’ kínálatával, 164 000 €-ért. Az autó egy alacsony karbantartási költségű modell lett, érzéki és összetéveszthetetlen olasz sármmal, ami az ATS Style Centre-ben született meg. Az új gép szénszálas karosszériát kapott, amit az ügyfelek választhatnak fényes és matt felülettel egyaránt, mint a legdrágább hipersportkocsikon. A szénszál lehetővé teszi az autónak, a kivételes súly-lóerő arányt, ami ez esetben 1.38 kg/hp, amikor figyelembe vesszük a maximális teljesítményt, ami 600 lóerő, ami szép teljesítmény a 830 kg-os száraz tömege mellett.

 
   
 

A sofőr, ha beül az F1 világában érzi magát. Az új technológiai ékszer tényben az ultra-kompakt 300 mm-es, multi-funkciós kormánykerékkel, amin az ATS CORSA aprólékosan dolgozott, hogy be lehessen illeszteni a nagy 5.5-hüvelykes TFT kijelzőt, ami garantálja a tökéletes fogást, és egy jó 7 cm-es extra helyet ad a vezető lábterének, a hagyományos kormánykerékhez képest. A CNC megmunkált blokkból magas minőségű Ergal, miközben a kezelő szoftver és a technológiai alkatrészeket a Teknogear specialista cég fejlesztette. A két gomb közül a zöld lehetővé teszi a kiválasztott három motor teljesítmény térkép közül a választást, miközben a piros legfeljebb 12 beállítást tesz lehetővé a tapadás kezelésével. Az autó erőssége között megtaláljuk a szénszálas karosszériát, a 18”-as ATS CORSA szolid marású kovácsolt felniket, a CNC megmunkált Ergal F1 stílusú high-tech kormánykereket, a nagy 5.5-hüvelykes TFT kijelzővel és az integrált váltó fülekkel. A kiemelkedő erősségeinek még nincs vége, mert megemlíthető a frontális biztonsági crashbox, a méhsejt dizájnnak, vagy a manuális három utas lengéscsillapítók (kérésre elektromos), a teljesen szénszállal és az Ergal szívó rendszerrel, amik még tovább csökkenti a súlyát.

 
   
 

Az ATS CORSA legújabb alkotása még megkapta a pneumatikus emelő rendszert a 3 AirJacks-szel. Az autó a Winner Techno Package csomagot is megkapta, amit a legigényesebb sofőrök, igény szerint állíthatják a 12 utas kipörgésgátlót és a váltás segédet. A CARBON SERIES modell megfelel az FIA előírásainak is az E2 osztályban, és, így egy jó választás lehet a csapatok számára, és a magánbefektetőknek is, akik képesek lesznek rá, hogy az ATS márka bajnokságon induljanak ezzel az autóval. Az új ATS CORSA modellel akár részt vehetünk olyan bajnokságokon is, mint a 24 órás széria versenyeken, a Britcar Championship-en, a Formula X Italian Series-en, a Fara USA-n, és még lehetne sorolni tovább. Az ATS CORSA RR Turbo SERIES CARBONIO modell a széles közönségnek szól, köszönhetően az alacsony árának ebben a kategóriában, és a kedvező fenntartási költségeknek, a magas kezelhetőségével és a teljesítményével együtt. A versenyek széles választékában indulhatunk, ami lehetővé teszi, hogy képviselje az új lehetőségeket a hivatásos vezetőknek, a versenyzőuraknak versenyeken, és pályanapokon egyaránt, ezzel a versenyképes, és gyönyörű autóval. Az ATS már jelen van az USA, a Brit és a Benelux piacokon, az erre szakosodott kereskedéseken keresztül, és hamarosan más piacokon is elérhető lesz. A 2021-es évre már elfogyott ez a modell, és a szállításokat a 2022-es év végéig megtörténnek a gyártó sajtó információi szerint.

Kartos Patrik – ATS Automobili News Press –

2021-08-14, 18:20:54

 
 

 

 
 

 

 
 

Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is

 
  2014 Caterham R620
  Még erősebb, Még könnyebb, Még gyorsabb
  2016 Lotus Elise Race 250

 

2015 McLaren 650S Coupe & Spider

 

 

 

 

   
Asztali nézet