MENÜ
   
 

HU

 
 

2021 Jeep Wrangler – Hírek – Jeep – Off-Road – USA – Legenda –

2021-re felfrissült a Wrangler

A 2021, egy különleges év lesz a Jeep számára, ami a márka 80. születésnapját ünnepli, a már nyolc évtizede vezető 4x4-es márkával, a szabadtér szabadságával és a kalanddal. Miközben a megjelenése visszatér a múlt törekvéseikhez. A Jeep, így felfrissítette a sikeres Wrangler modelljét a 2021-es modell évre a biztonsági felszerelések bevezetésével, és így növelve a Wrangler terep képességét, és bővítve a színválasztékot az új színekkel, valamint bevezetve a kínálatba az új 80th anniversary edition évfordulós modelleket is. A 2021-es Jeep Wrangler modellek választhatók lesznek a 2.0 literes 272 lóerős Euro6d emissziós besorolású benzinmotorral, amit kombináltak egy 8-fokozatú automata váltóval.

 
 

2021-re felfrissült a Wrangler

 
 

Ez az új motor 243-251 g/km CO2-kibocsátási értéket eredményez, ami 10g/km-es csökkenést jelent az előző generációhoz képest, amikor ezzel a motorral szerelik a Sahara, Overland és az új 80th Anniversary modell változatokat, miközben a Rubicon modell változat összpontosít a terepre, így ennek a változatnak 261-271 g/km lesz a CO2-kibocsátási értéke. Az off-road vezető asszisztens, a tovább fejlesztett biztonsági jellemzőket is tartalmazza, most alapfelszerelés részeként a teljes Wrangler európai kínálatában. Ezek tartalmazzák az adaptív tempomatot (ACC – Adaptive Cruise Control) a Stop and Go funkcióval, valamint a vészfék asszisztenst (AEB – Accident Emergency Braking) és az automata távfény vezérlést (Auto High Beam) kiegészítésként.

 
 

... a 2021-es modellből évfordulós kivitel is elérhető lesz

 
 

Az off-road vezetést tovább fejlesztették, a szériával egy új jellemzők hozzáadásával, a Wrangler kínálathoz, mint az alapfelszerelés részeként, a bármi és bárhova menni még könnyebbé tételéhez. A Selec-Speed control, egy off-road tempomat, ami lehetővé teszi a vezetőnek, hogy egyenletes sebességgel feltudjon menni a hegyre, a sziklamászás közben és más típusú alacsony sebességű manőverezést. A választott abroncs nyomásra figyel, most a 8.4 hüvelykes érintőképernyőn keresztül. Ideális az off-road kalandokhoz, akik leengedik az abroncs nyomást a tapadáshoz off-road pályán, amikor sáron vagy sziklákon haladunk át, a rendszer hangjelzést ad, amikor a kívánt abroncsnyomást elértük.

 
     
 

Kizárólag a Rubicon modellhez érhető el, és az új Off-Road+ (OR+) mód biztosítja az egyedülálló hajtáslánc és futómű tuningot, hangolást. Kifejezetten nagy tartományú „homok” teljesítményre szabva és alacsony tartományú „sziklás” tevékenységhez, az OR+ ehhez igazítja az ABS-t, az ESC-t, a gázpedált, a kipörgés gátlót és a váltó kalibrálásait. A Sand (Homok) mód engedélyezett, amikor az OR+ aktivált, miközben 4H fokozatba kapcsoltuk a hajtást, és a Rock (Szikla) mód engedélyezett, amikor az OR+ aktivált 4Low hajtás fokozatban. A megújulással a színválaszték is bővült, ami már tartalmazza a Hydro Blue, a Snazzberry és a Sarge Green színeket is. Most elérhető a Wrangler kínálatban, tisztelegve a modell története előtt. A Nacho szintén elérhető lesz, de csak korlátozott ideig, a Rubicon pedig exkluzívként. Jeep Wrangler 80th Anniversary – Az évfordulós modell – Az ikonikus Jeep Wrangler szintén elérhető lesz, mint egy 80th Anniversary évfordulós speciális kiadású modell változat, aminek a jellemzői a Neutral Grey Metallic hűtőrács, fényszórók és ködfényszóró keretek, valamint a 18”-as két tónusú alu. felni szett, Granite Crystal kiegészítőkkel.

 
 

 A Wrangler kívül-belül masszív dizájnt kapott

 
 

A Full LED-es jól látható fényszórók az automata távfény vezérléssel, a karosszéria színű keménytetővel és a 80th Anniversary jelvénnyel az első kerékjáratok segítenek a speciális kiadású modell jelölésében, mellette emléktáblával együtt a csomagtér ajtón. Az utastér jellemzői a fekete bőr ülések a volfrám varrással, és a 80th Anniversary jelvény, mellette bőrbe csomagolva a műszerfal a jellemző kiemelő varrással, és a Berber padló szőnyeg. Az alap technológiai tartalom között megtaláljuk, a Uconnect™ 8.4 NAV rendszert, a 8.4-hüvelykes érintőképernyővel, az okostelefon integrációval, az Apple CarPlay-jel és az Android Auto-val, a 7-hüvelykes TFT kijelző és a 9-hangszórós Alpine audio rendszer az 552W-os subwooferrel.

 
 

 

 Az évfordulós modell kívül-belül megkapja a kiegészítő részleteket

 
 

Az alap biztonsági jellemzői tartalmazzák a holttér figyelőt, a hátsó keresztforgalom figyelőt, a hátsó kamerát, az első- és hátsó parkoló szenzorokat, a Keyless Enter ’N Go™-t, a megelőző ütközés figyelmeztetést, a fejlett fék asszisztenst és az adaptív tempomatot, megállás funkcióval. Mint mindegyik modell változat a Wrangler kínálatból, a 80. évfordulós kiadás a Trail Rated minősítést kapta meg. A jellemző Jeep Command-Trac összkerék-meghajtás rendszerrel, ami használja a Selec-Trac-et mindig a két-fokozatú átviteli házban, ami folyamatosan figyeli és kezeli a nyomaték továbbítását az első- és hátsó kerekek között, biztosítva a Wranglernek, a még jobb terepképességet, a legnagyobb off-road pályák kihívásait is elsajátítva. A 2021-es Jeep Wrangler kínálat és a 80. évfordulós különleges szériák rendelése már elérhető, és a kezdőára 49 450 fonttól indul, a Wrangler Sahara 2-ajtós kivitellel.

- Kartos Patrik - Jeep Press News -

2021-08-14, 23:45:50

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is  
  Brutál RAM, a pickup truck-ok csúcsa
 

2016 Chevrolet Colorado Special Edition's
  2015 KHAN Design Land Rover Defender PickUp

 

2020 Jeep Wrangler & Gladiator 305

 

 

 

 

   
Asztali nézet