MENÜ
   
 

HU 

 
 

2021 Daihatsu COPEN – Hírek – Daihatsu – Sportkocsi – Roadster – Japán –

Daihatsu felfrissítette mini Roadsterét

A Daihatsu részben felfrissítette a COPEN mini kabrió sportkocsiját, és országosan is piacra dobja a modellt április 7-ével. A jelenlegi COPEN mini kabrió sportkocsit 2014-ben mutatták be, ami használja az új D-Frame váz szerkezetet és a Dress-Formation változtatható belső tér és a külső szerkezete lenyűgöző vezetési teljesítményt nyújt és lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy kifejezzék egyéniségüket.

 
 

 

 

 
 

Jelenleg négy modell változat választható az ügyfelek számára: A COPEN Robe és a COPEN XPLAY, valamint a COPEN Cero és a COPEN GR SPORT, amikkel 2015-ben és 2019-ben kiegészítették a kínálatot. A jármű jelenlegi részleges korszerűsítési köre növeli a méretet az oldalsó tükrökből, hogy az új előírásoknak megfelelően szélesebb rálátást biztosítson hátulra. Ezenkívül minden felszerelés szinthez automata fényszórók járnak a biztonság javítása érdekében.

 
   
 

A „Light you up” megközelítés alapján a Daihatsu halad előre és továbbra is optimális mobilitást biztosít minden ügyfele számára, és kielégítik igényeiket a mini és a kompakt modellek széles választékával. A frissítések között megtaláljuk a nagyobb külső tükröket, amik szélesebb hátra látást adnak, és az automata fényszórók, amik már az alapfelszerelés részét képezik, mindegyik modell változat esetében.

- Kartos Patrik -  Daihatsu Press News -

2021-09-01, 18:54:52

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  Egy igazi élményautó, az elektromos világban 
  2014 Caterham R620 
  2016 Donkervoort D8 GTO-RS 

 

2018 Mazda MX-5 Roadster G130 teszt

 

 

 

 

   
Asztali nézet