MENÜ
   
 

 

HU / EN    

 
 

2022 Nissan GT-R & GT-R T-spec – Hírek – Nissan – NISMO – GT-R – Godzilla – VR38DETT –

Jön a GT-R T-spec, de csak Japán piacra

A Nissan Motor Co., Ltd. pár napja leleplezte az új Japán piacos GT-R modelleket. A modell kínálat most két új limitált modell változatot is tartalmaz, a GT-R Premium T-spec és a GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec modelleket. A tervek szerint mindegyik modell értékesítése már október második felétől elérhető lesz. A két T-spec limitált kiadású modell egyedülálló felszerelése megkapja az exkluzív Carbon-kerámia fékeket, a szénszálas hátsó légterelőt, az exkluzív motor takaró elemet, és az exkluzív jelöléseket az elején és hátulján.

 
 

 2022 Nissan GT-R Premium T-Spec (JDM) és a részletek

 
      
  A limitált modellekből összesen 100 példány készül csak, és a vásárlókat sorsolással választják ki. A két új karosszéria szín a Midnight Purple (ami már a korábbi Skyline GT-R R34 modell szériához is elérhető volt) és a Millennium Jade, amikkel kiegészítették a T-spec opciós listát. A Midnight Purple szín már egy tovább fejlesztett verzióját használják az új GT-R modelleken, és ezt a színt az aurora borealis színváltása ihlette meg. A Millenium Jade kifinomultságot áraszt és csendességet, mégis erőteljes jelenlétet közvetít. A T-spec név a GT-R filozófiáját képviseli az idők vezetésében és alakításában, és a trend és a vontatás szavak ihlették.  
 

 2022 Nissan GT-R Track Edition engineered by NISMO T-Spec, és az új felnik

 
      
  Trendalkotóként a GT-R-t úgy alakították ki, hogy mindig megelőzze az időt, és az autó robusztus fogású vezetése – a kulcs jellemző, amivel a mérnökök mindig keményen dolgoztak. A Nissan GT-R Premium Edition T-spec szintén jön, az exkluzív belső kialakítással, a Rays kovácsolt felnikkel (bronz fényezéssel), és a futóművel, ami kihasználja a rugók alatti súlycsökkentést. A megnövelt kerék perem szélesség növeli a gumiabroncsok merevségét, és sima, érzékeny kezelhetőséget tesz lehetővé.  
 

 

 A 2022 Nissan GT-R Premium T-Spec és az árlista, a pillanatnyi árfolyam szerint átváltott Ft árakkal kiegészítve

 
   
 

Az új modellváltozatokat a jobb vezetési teljesítményre összpontosítva fejlesztették ki, a GT-R Track Edition engineered by NISMO T-spec kifejezetten megkapja alapfelszerelésként az exkluzív szénszálas tetőt és csomagtér fedelet is. A GT-R Track Edition engineered by NISMO, a NISMO technológiával tovább fejlesztett alap modellre épül.

- Kartos Patrik - Nissan Press News -

2021-09-25, 21:49:10

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is
  1989 Nissan Skyline GT-R (R32) - RM Auction - 
  2017 Nissan GT-R NISMO 
  2015 Acura NSX 

 

1989 Nissan Skyline GT-R R32 - RM -

 

 

 

 

   
Asztali nézet