MENÜ
     
 

HU  

 
 

2021 ABT RSQ8-R – Hírek – ABT Sportsline – Audi – Tuning – Quattro – Limited Edition –

Egy új limitalt Audi tuning, az ABT-tól

Mind, a 125 ABT RSQ8-R tuning modellt eladták, ami a vállalat 125 éves évfordulója alkalmára készült, ami egy 740 lóerős (544 kW) SUV Coupé. Johann Abt által aláírt limitált évfordulós tuning modell rekordidő alatt elfogyott. A bajor tuning cég 125 éves évforduló alkalmából, az RSQ8-R évfordulós tuning modellből 125 példány készült, és kevesebb, mint 12 hónap alatt mind a 125 példány gazdára is talált.

 
   
  De viszont, még mindig lesz lehetőség Audi RS Q8 tuningra, mivel a limitált modellen használt tuning elemek nagy része elérhető az ABT katalógusból, még mindig, vagy látogasson el az ABT online konfigurációjába, ami széles kínálatot nyújt az érdeklődők számára. …és ezek tartalmazzák a teljesítmény növelését is, az ABT LEVEL CONTROL-lal, és a számos felni dizájnt, valamint a kisebb külső és belső kiegészítőket is. A luxus SUV Coupe 740 lóerőt (544 kW) és 920 Nm nyomatékot termel, az ABT tuning csomag után.  
     
  A tuning modell gyári állapotában 600 lóerőt (441 kW), és 800 Nm nyomatékot termelt, amivel a legendás Nürburgring Nordschleife versenypályán rekordot is döntött, de az ABT tuning modell még gyorsabb. Az Audi állapotában a 0-100 km/órás sprintet 3.8 másodperc alatt teljesítette a modell, de az ABT tuning csomag után már elég 3.4 másodperc is. A tuning modell aero csomagot is kapott, ami tartalmazza a szénszálas első-hátsó ütköző kiegészítőket, az első légterelő ajkat, a külső visszapillantó elemeket, az oldalsó küszöb toldatokat, a sárvédő elemeket, és a hátsó légterelőt is.  
   
 

A megjelenését tovább fokozták a 23”-as ABT High Performance HR felni szettel, amik 295/35 R23-as abroncs méretet kapnak, és a kiváló hangzásról a rozsdamentes acél ABT kipufogó rendszer gondoskodik, a négy 102 mm-es kipufogó véggel. A teljesítmény mellett a légrugós futómű is kapott ültetést, ami tovább fokozza a menetteljesítményeit. Az évfordulós modellek igazi luxus belteret kaptak az ABT tuning cégtől, és az évfordulós modellek megkapták a ’1 of 125’ feliratot az ajtó küszöbökön is.

- Kartos Patrik - ABT Sportsline News -

2021-10-27, 23:55:04

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  RS Q8, sportkocsihoz méltó gyorsulással 
  Az új RS Q3, két karosszéria változatban 
  A négy karikás óriás megvadul 

 

2021 ABT RS Q8-R

 

 

 

 

   
Asztali nézet