MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2021 ABT RS Q8-R – Hírek – Tuning – ABT – Audi – CUV – SUV – TFSI –

RS Q8 sportkocsihoz méltó gyorsulással

A szuper sportkocsik széles körű tekintettel, mint a sportosság csúcsát jelentik. Az új tuning modell, mint, egy jobb alternatíva az ABT Sportsline kínálatából egy még szigorúbb korlátozott ABT RSQ8-R szoftverrel. Az új tuning modell kiváló utazási kényelmet és tágasságot kínál a SUV-ok között, és ennek ellenére 3,4 másodperc alatt éri el a 100 km/órás tempót álló helyzetből, és a végsebessége eléri a 315 km/órát, ami elérhető opciósan. 2021-ben, a jármű tuner az ABT Sportline ünnepli a 125. évfordulóját az RSQ8-R modellel, ami egy a leggyorsabb SUV-ok közül a piacon, a 740 lóerős (544 kW) és 920 Nm nyomatékú motorral.

 
 

 

2021 ABT RSQ8-R

 
  Az óriási teljesítmény főleg fenomenális gyorsulásában tükröződik: ami 3.4 másodperces 0-100 km/órás sprintet jelenti ez esetben, a 3.8 másodperc helyett. Az ügyfél jármű, San Marino Blue metál fényezést kapott, és csak 125 járműből áll ez különleges széria, ami az évfordulóra készült. Az aero csomag jellemzői a szénszálas elemek és a gördülő zászlóshajó az ABT Sportsline tervező részlegének készségeire. Az új évfordulós modell kapott egy első ütköző kiegészítőt, az első légterelő ajak kiegészítőt és a visszapillantó sapkákat, valamint az oldalsó küszöb szoknyákat, a kerékjárati szellőzőket, a sárvédő szélesítéseket, a hátsó szoknya kiegészítést és a hátsó légterelőt. Az új tuning modell 23”-as High Performance GR felniket kapott, 295/35 R23-as abroncs mérettel, az ABT Individual további különlegességként fényes fekete színt kapott.  
      
  A felnik általában ezüst kiemeléseket tartalmaznak, gyémánt megmunkált felülettel. A példa azt mutatja az ABT nyitott füllel rendelkezik a speciális kérések iránt, még a limitált darabszámban készült modellek esetében is. Azonban szinte minden ügyfél teljesen elégedett lesz a teljesítménnyel. A 600 lóerős (441 kW) és 800 Nm nyomatékú modell változattal még 2019 végén rekordot döntöttek a SUV-val a Nürburgring Nordschleife versenypályán. Az új exkluzív ABT modell viszont, ehhez képest még a 140 ’extra lóerő’-t (103 kW) kapott. A high-tech ABT motor vezérlő egység egy speciálisan kialakított intercolerrel együtt működik a maximális teljesítmény és tartósság érdekében. Az autó tuner, az 1896-os alapítása óta, mint egy kempteni, bajorországi kovácsműhely, emellett az opcionális végsebessége növekedett 315 km/órára az új évfordulós modellnek.  
 

 

Az új RSQ8-R beltér részletei szénszálas elemekkel, és bőr kárpittal

 
 

Az oldalirányú dinamika érdekében, a szakértők az ABT szintszabályozóval (ALC) még sportosabbá tették a komplex légrugózást. Az új tuning modell hasmagassága Comfort szinten csökkent 25 mm-rel, és a Dynamic szint esetében 15 mm-rel. Az ABT kipufogó rendszer készült rozsdamentes acélból és a négy 102 mm-es kipufogóvégek megfelelő hangot nyújtanak. Az utastér tökéletesen képes lépést tartani ezzel a ragyogó benyomással. Az ABT kormánykerék feljavítása, a kartámasz és a kifinomult középkonzol, valamint az ABT ülés finomítás csak néhány részleten. „Valóban kihúztuk ennek a járműnek az összes állomását” – mondta CEO Hans-Jürgen Abt.

- Kartos Patrik - ABT Sportsline News -

2021-04-17, 21:40:29

 

 
 

 

 
 

 

 

 

hit counter

  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  ABT Sportsline a legújabb SQ7-esen dolgozott 
  A négy karikás óriás megvadul 
  2016 Audi SQ7 

 

2015 ABT RS5-R

 

 

 

 

   
Asztali nézet