MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2021 ABT Sportsline SQ7 – Hírek – Tuning – ABT – Audi – SUV – TFSI –

ABT Sportsline a legújabb SQ7-esen dolgozott

Az ABT Sportsline előszeretettel dolgozik Audi és VW modellek hangolásával, és ismét az SQ7 modell került a kezükbe. A nagy teljesítményű SUV-hoz az ABT tuning cég újabb aero csomagot kínál, ami elegáns sportos megjelenést kölcsönöz az Audi SQ7-nek, aminek orrában egy 4.0 literes TFSI 507 lóerős (373 kW) motort építenek. Az aero csomag mellett felnik és utastér opciók is elérhetők az SQ7-hez. Azok számára, akik még több erőt szeretnének, a német tuning vállalat erre is kínál lehetőséget, az új teljesítmény javító csomagokkal.

 
 

2021 ABT SQ7

 
  Az Audi SQ7 a sportosságot képviseli egy nagy formátumban. A legutóbbi motor csere után, a nagy nyomatékú dízel helyett, most a még nagyobb teljesítményű benzinmotorral további teljesítmény növekedést hozott a modellnek. Az SQ7, az 507 lóerős (373 kW) teljesítménnyel, a 2.3 tonnás autó 4.1 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet álló helyzetből, és ezt az értéket a jelenlegi alap 911-es picit lassabban éri el. A jövőben akár közel is lehet a szuper sportkocsikhoz, mert az ABT Sportsline már dolgozik az ABT AEC (ABT Engine Control) high-tech vezérlő egységen. Az Audi SQ7-ből nem hiányozhat a „magabiztos megjelenés”. Az optimális sport teljesítmény tekintetében azonban, a világ legerősebb autóipari után- és teljesítmény alkatrész specialistája az Audi és VW modellekkel. Az ABT wide body aero csomag már SQ7-hez is elérhető, az új 4.0 literes TFSI motorral.  
 

 

ABT ismét megvadította az alapból sem visszafogott Audi SQ7 sport SUV-t

 
  A készlet tartalmaz egy agresszív tervezett első szoknya kiegészítőt, a sárvédő szélesítéseket, az ajtó sáv mellékletek, a hátsó szoknya kiegészítő és egy kipufogó vég szett. Az ügyfeleknek opcióként karosszéria készlet is elérhető, mint a sárvédő szélesítések. Az SQ7 tulajdonosok olyan opciókat is rendelhetnek, mint az ABS műanyag vagy a hátsó szénszálas ABT légterelő, vagy a sárvédő betétek. Az Audi SQ7 alapfelszerelésnél 20”-as felni szettet kap, de az ABT Sportsline kínálatából választható a hatásos 22”-es felnik is – amik lehetnek Sport GR fényes fekete vagy matt fekete felnik, mindegyik gyémánt megmunkált. Az egyedi opció a HR Aero felni fekete füstös színben, a matt fekete aero peremmel.  
 

  

ABT, az SQ7 részleteiben

 
 

A harmadik alternatíva az áramlást formáló High Performance HR-F felni szett, amik elérhetőek opciósan fekete füstös vagy fényes fekete színekben. Természetesen az egyedi részletek a beltérben is nyilvánvalón nem maradhatnak el, mint például a szénszálas ABT műszerfal és az ülés váz fedél. Ezen kívül az ABT start-stop indítógomb megkapja az világító ABT jelet és az ABT integrált belépő fény szintén elérhető. …és mindezt a következő mottó alatt: „The choice is yours. – A választás a öné”. Mivel minden ügyfél összerakhatja az egyedi kombinációt az SQ7-hez az ABT konfiguráción keresztül.

- Kartos Patrik - ABT Sportsline News -

2021-04-05, 17:30:54

 
 

 

 
 

 

 

 

best free website hit counter

  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is  
  2015 Hennessey HPE550 Escalade 
  A négy karikás óriás megvadul 
  2016 Audi SQ7 

 

2020 ABT SQ7

 

 

 

 

   
Asztali nézet