MENÜ
     
 

HU  

 
 

2021 ABT SQ5 TDI – Hírek – Tuning – Audi – ABT Sportsline – SUV – Crossover –

A legújabb SQ5, már 385 lóerővel

Audi még 2012-ben bővítette modell választékát az első generációs SQ5 modellel. Az új modell hangsúlyozta hangsúlyozta a sportos törekvést, és az Ingolstadt-i gyártó egy különleges helyszínt és alkalmat választott az új modell bemutatójának, ami a 24 órás Le Mans-i verseny volt.

 
     
  A nagy teljesítményű Q5 modell igazán lenyűgözte a szakértőket dinamikájával, miközben a második generáció megérkezett és természetesen tökéletes lehetőséget kínált a bajor tuner cégnek, az ABT Sportsline számára. Az ABT Sportsline növelte a 3.0 literes TDI motor teljesítményét, a gyári 341 lóerőről (251 kW) 385 lóerőre (283 kW), és mellette a nyomatéka 700-ról 760 Nm-re emelkedett. A teljesítmény növekedést megkönnyítette az ABT Power, és az alap high-tech ABT Engine Control (AEC) vezérlő egység.  
   
 

Az utóbbi garantálja az optimális teljesítmény kihasználást, ami a teljesítmény növekedés mellett védi a motort. Az SQ5-nek, így már elég 5 másodperc a 0-100 km/órás sprinthez. Az ABT futómű rugók is tovább fokozzák az SQ5 keresztirányú menetdinamikáját, így is tovább növeli a lóerő hatékony átadását az útra. A hasmagassága, így már állítható 35-60 mm-es tartományban is. Az ABT Sportsline Audi és VW csoportos modellek specialista tunere, az SQ5-höz egy 21”-es HR felniszettet kínál fényes fekete színben mint, ami a képeken is látható, de az ABT konfigurációban más felni szettel is kombinálható az SQ5 modell.

- Kartos Patrik - ABT Sportsline News -

2021-10-27, 22:42:35

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  Az új RS Q3, két karosszéria változatban 
  A négy karikás óriás megvadul 
    Vadító külső, sportos vezetés 

 

2017 ABT RS6+

 

 

 

 

   
Asztali nézet