MENÜ

                                                                                                                                               

2015 VW Passat és VW CC

Volkswagen legfontosabb modellje a Passat, amit a Golf követ. A Passat-ot a hírek szerint 2016-ra váltják megint le. A jelenlegi Mk VII-es Passat-ot 2011-ben kezdték meg értékesíteni, amit felfrissítenek, és a modell változatok is bővülni fognak. Az új generációból lesz sedan, kombi, cc, és cc Shooting Brake. A kocsi várható bemutatója a 2015-be lesz, a Szeptemberi Frankfurt Motor Show-n. Az interneten megjelent képeken a B8-as, 8. generációs Passat látható, ami az MQB platformra épül, mint az Octavia-k, Golf-ok, és az új Octavia Coupe.

    

Az új modell várhatóan könnyebb lesz, a jelenlegi generációnál, és javul a fogyasztása, és a CO2-kibocsátása. Az új generáció a turbós benzinmotor, és dízelmotorok mellett, elérhető lesz plug-in hybrid meghajtással is amihez, egy 1,4 literes TSI benzinmotor tartozik. A kocsi fogyasztása kb. 1,9 l/100km, és a kibocsátása 60 g/km. A hybrid Passat legnagyobb ellenfele, a hamarosan érkező Ford Mondeo, és az új Mazda 6. Az új generáció csomagtara kb. 670 literes lesz. A Passat mellé jön még a megújult CC is amiből már nem csak sedan változat lesz, hanem kombi is. Az új generációs CC-k már a CLS Shooting Brake-vel is fel tudják venni a versenyt.

    

Az új generáció, a Skoda Octavia Coupe-vel azonos DNS-t kap, és a várható érkezésük 2016-ban lesz. Az új modell karcsúbb hűtőrácsot, és újratervezett első és hátsó lámpákat kapott, és élesebb lejtős tetővonalat. Az új modellhez a hírek szerint elérhető lesz a Design Vision GTI concept 3.0 literes VR6 twin-turbo motorja. A CC Shooting Brake, csomagtere jóval kisebb lesz a Passat Varinat (kombi ) változaténál, ahogy a hátsó üléssor fejtér is, de a CC hátsó ülésoránál tágasabb helyet kínál. A jelenlegi Passat-ból még egy terepes változat is elérhető Alltrack néven, ami még kérdéses, hogy a következő generációnál is megmarad-e.

A képeket a google kereső szerint, az Autoexpress magazin használta fel először!                                                       A képeken látható modellek állnak legközelebb, a gyártásra érett változatokig!

2013. 12. 12., 08:27:53

 

HTML Hit Counter
HTML Hit Counter

Free Counter
Free Counter

 

Asztali nézet