MENÜ
     
 

Új ABT GOLF Aero csomag – 2017 -

A jól ismert ABT tuning cég, egy új aerodinamikai csomagot készített a népszerű Golf 7-hez. Az új Golf tuning kiegészítőket az ABT vonzó árral kínálja az új aerodinamikai csomagot, amit az ABT Sportsline készített, aki a legnagyobb VW Csoport modell specialista. A jelenlegi kínálat ad a régebbi Golf 7 modelleknek is friss és dinamikus megjelenést ismét, de most még a hivatalos frissítés nélkül. Az új aero szettért csak 1 990 €-t kell fizetni az ügyfeleknek számos ABT-nál több országban is.

 
 

 

2017 ABT Golf GTI Aero csomaggal

 
  Az aero csomag tartalmazza az első légterelőt, az oldalsó verseny csíkokat, a hátsó szoknyát és hozzáteszik még a sport hangtompítót, ami elérhető a hivatalos partner hálózatokon keresztül a bajorországi vállalattól. Az feljavítás eredménye a különösen kitett ABT első légterelő, ami készül a Golf VII arcához, sokkal agresszívebb és dinamikusabb megjelenéshez. Az oldalsó szoknyák biztosítanak jellegzetes megjelenést és a vizuális utalást az erőre, de a hátsó szoknyák még kiegészítik tökéletes kiegészítéssel az együttes kifejező tiszta értelemben a sportnak, a diffúzor designnal.  
 

  

2017 ABT Golf GTI Aero csomag részletei

 
 

 

Reklám

 
 

Az ABT 4 kipufogóvég a hátsó hangtompítóval ezt hangsúlyozzák, amivel a hatása különösen látványos és ehhez még jön a kiváló hang is. ABT külső mellet az erőforrásokat is kezelésben vette, a hozzáadott erőnöveléssel. Az ABT Sportsline minden motorváltozathoz kínál teljesítmény növelést. Az erő fokozása elérhető a normál dízelmotorokhoz, amik elérik a maximális 180 lóerőt (132 kW), a GTD-nél meg a 210 lóerőt (154 kW). A hagyományos benzinmotorok szintén szállítanak azonos erőt, miközben a GTI hatásos 315 lóerővel (232 kW) jön és a Golf R legerősebb változat 400 lóerőt (294 kW) termel teljesítmény feljavítás után. Azok, akik tovább akarják fejleszteni Golfjukat, azok megteheti az ABT konfigurációjában, ahol minden elérhető alkatrésze chip tuning megtalálható.

- Kartos Patrik -

2017-06-02, 20:49:50

 
     

 

AmazingCounters.com
AmazingCounters.com

 

Reklám

 

 

Reklám

Asztali nézet