MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Bentley Continental GT & Bentayga Styling Specification – Bentley – Luxus – Hírek

Stílusos extrákkal jönnek, a Bentley modellek

Bentley az ügyfeleknek lehetővé tesz még sportosabb részleteket adni az új Continental GT, Continental GTC, és Bentayga modellekhez, amik tovább fokozzák stílusos megjelenésüket. A kézzel készített kiváló luxus modellek, egy széleskörű programban vettek részt, aminek köszönhetően az új Styling Specification opció is elérhető lesz ügyfelek számára, még sportosabb, még egyénibb modelleket alkotva. A Styling Specification olyan elemeket is tartalmaz, mint az első ütköző légterelő ajkat, az oldalsó szoknyákat a fém Bentley jelvénnyel, a hátsó diffúzort, és a csomagtér légterelő ajkat, magas fényű szénszál megjelenéssel. A Bentaygahoz is elérhető opciós csomag, az óriási SUV modellt kiegészíti a bi-plane csomagtér ajtó légterelővel, és a szénszálas diffúzor betéttel a hátsó ütközőben, valamint az opció még hozzáteszi az első légterelő pengéket, a szellőző nyílásokat és a külső visszapillantó sapkát, a tökéletes befejezéssel.

 
 

Bentley Continental GT extra sportos megjelenéssel

 
 

A Bentleynél szépen haladtak a tervezéssel, fejlesztéssel és az említett alkatrészekkel az ügyfelek tovább tudják fokozni a híres Bentley modellek megjelenését. Az utasteret furnér díszíti, ami a szénszálas külső elemekkel tükrözi középvonalon az autó vizuális erejét. Az oldalsó küszöb szoknyák megkapták a 3D Bentley jelvényt, és a profil a jelvénnyel együtt volt fejlesztve, így minimalizálták a légbuborékok kialakulását a lakk alatt, miközben továbbra is szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz a Bentley modelleknek. A Styling Specificationt ugyanaz a mérnök csapat fejlesztette, akik felelősek volt a szénszálas elemekért az előző Continental GT modell generáción, (amik tartalmazzák a GT3-R és a Supersport modelleket) a Pikes Peak és az Ice Race Continental GT modelleken.

 
 

 

2020 Bentley Continental GT

 
 

A Styling Specification tervezett kiegészíteni az aerodinamikai teljesítményét a Continental GT modell családnak, és a Bentayganak. Az első terveket értékelték és használták újra, a számítási folyadékdinamikai (CFD) szoftvert, az aerodinamikai teljesítménnyel, amik tartalmazták az első és hátsó felhajtóerőt. A szimulációk készülnek a hajtáslánc és fékek hűtéséért, valamint a zaj, vibráció és a keménység (NVH) kiküszöbölésére, amikre hatással vannak az aerodinamikai elemek. Az elektromos tesztelés minimalizál bármilyen hatást a szénszálas alkatrészekkel, amik lehetnek az autó rendszerén a PDC-től (parkolási távolsági ellenőrző/park distance control) a radar rendszerekhez és antennákhoz, a fedélzeti kommunikációért és a szórakozásért. A virtuális értékelések egyszer teljesek lesznek, az első fizikai prototípusok gyártásával, mielőtt finomítanák a szélcsatornában, és a teszt pályákon. Az alkatrészeket is kiértékelik, minden vezetési körülmények között, amik tartalmazzák a végsebességet, a stabilitást, az érzést, és a teljesítményt, a gyorsulás és fékezés alatt, - a kiváló gyorsulás és fékezés érdekében, mivel a Bentley menetdinamika csak jobb lehet, rosszabb nem.

 
 

  

2020 Bentley Bentayga - a sportos részletek - 

 
 

A funkcionalitása az új alkatrészeknek átvizsgálással érvényesítik a különféle teszt során. A tesztek között megtaláljuk a tartóssági programot is, ami tartalmazza a jármű teljes átvizsgálást 100 000 km-nél, hogy visszaéljen a teszteléssel, olyan, mint a járdaszegély és a durva utakon való tesztelés. A kötél tesztelést a Bentley Quality laboratórium végzi, és értékelik a teljesítményt, a rezgést, a pont betöltést és a hatásokat. Egyszer minden teszt és fejlesztési munka befejeződik, a gyártási folyamatot is finomítva, több fejlesztési cikluson keresztül, hogy következetes legyen, a megismételhető gyártás a tolerancia értekezlettel, amik után szigorú követelmények várhatók a Bentley-nél. A Styling Specification rendelése már elérhető a Bentley kereskedési hálózatán keresztül, és meghatározható, amikor egy új modellt veszünk, de akár a jelenlegi használt Bentley modellekre utólag is felszerelhetők az új elemek, egy későbbi időpontban, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára a járművük tovább fokozását, - még egyedibbé téve. Az opciót hamarosan az új Flying Spur modellen is bemutatják, amihez szintén elérhető lesz, negyedik modellként a kínálatban.

- Kartos Patrik - Bentley Motors Media News -

2020-05-29, 21:36:10

 
 

 

 
 

 

 

 

website counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
 

Flying Spur fényűző utastérrel

Bentley fokozta a luxust, a modern digitális kijelzőkkel,

klasszikus analóg stílusban 

 

Egy újabb lenyűgöző különlegesség 

Bentley egy igazás szép

limitált modell változatott mutatott be

  2015 Bentley Continental és Flying Spur 

 

2020 Bentley Continental GT Convertible Equestrian Edition

 

 

 

 

   
Asztali nézet