MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Bentley Continental GT Convertible Equestrian Edition – Bentley – Luxus – Gran Turismo – Hírek -

Egy újabb lenyűgöző különlegesség

Bentley Mulliner bővítette az új Collections profólióját az új alkotásukkal, ami egy igazán testreszabott Continental GT Convertible – az Equestrian Edition. Az új modell egyfajta Continental GT Convertible, ami megtestesít számtalan megkülönböztető jellemzőt, az erősségeire építve a Bentley ikonikus nyitott tetős Grand Tourere. Az új modell változatot ihlették a legnagyobb versenypályák a világból és a hazai terepen, a legizgalmasabb és legtekintélyesebb események, a lóverseny naptárban, a The Cheltenham Festival. Az egyetlen példány az Equestrian Edition-ből kifejezetten megrendelésre került a Bentley Bristolnál, és a kézzel épített Bentley Mullinernél, Crewe-ban.

 
 

A teljesen új 2020 Bentley Continental GT Convertible Equestrian Edition

 
 

Ünnepelni az autót ihlette, ez nem rég fényképezett a Jackdaws Castle-nál – a híres korszerű a művészeti a művészeti lovasképző létesítménnyel, és otthon a Jonjo O’Neill Racing-gel, csak 10 mérföldre a Cheltenham Racecourse-től. A Pazar kézimunka és a kézműves gyártás ritka az Equestrian Edition modellnek. A ló és lovas sziluettek díszítik mind a négy ülést, ami befejezett, az ügyesen nevezett a fenntartható Saddle (nyereg) elrejtése. A Cumbrian Green másodlagos elrejtési kiegészítések a testreszabott téma. Ugyanakkor a ló és lovasa sziluettek kísérik a Bentley Mulliner megbélyegzést az orrán, ahol a Pazar arany részletek, stílusosan kiemelik az egyenes szemű Walnut egyedülálló furnért és a doboz fa beillesztéseket.

 
 

Az egyedülálló utastér, tökéletes színkombinációban

 
 

A téma folytatódik az utastérben, a gyémánt foltvarrással most szinonima a Bentley Mullinerrel a kidolgozott felhasználásával egy hiteles Tweed szövet, a világos kék kiemelő varrással bemutatja a modern érintést és a gondoskodást egy megkülönböztető jellemző az ajtóbetétek és a hátsó negyed panelek. A Bentley Mulliner alkalmazta a védjegyét/márkanevüket a futólemezek kitöltésén a testreszabott utastér az Equestrian Edition. Kívülről speciálisan megrendelt és a megkülönböztető árnyalata a zöldnek nevezett Spruce, amit párosítottak a Blackline fekete részletekkel, amik helyettesítik a fényes krómot a fényes fekete verzióval, minden külső fényre/fénnyel, fényszóró-lámpa keretek, a hűtőrács és a kipufogó végek.

 
 

 

 

2020 Bentley Continental GT Convertible Equestrian Edition - részlet képek -

 
 

A feltűnő 22”-es Mulliner Driving Specification felnik a fényes fekete megjelenése tökéletessé teszik az új modell változat megjelenését. Az autót felszerelték a Bentley állapottal, a művészeti vezető segítő technológiákkal ugyanis; a Bentley Touring specifikáció, ami tartalmazza a sávsegédet (Lane assist), az adaptív tempomatot (Adaptive Cruise Control), a Bentley plusz védelmet (Bentley Safeguard Plus), éjszakai látást (Night vision) és a Head-up display-t, és a Bentley’s City Specification, amelyet magába foglal. A felülnézeti kamera (Top view camera), a közlekedési tábla felismerő (Traffic sign recognition), a városi segédet (City assist), a gyalogos figyelmeztetést (Pedestrian warning), a fordított forgalom figyelmeztetést (Reversing traffic warning), az automatikusan sötétedő visszapillantót (Automatic dimming mirrors) és a szabad kéz csomagtér fedél nyitást (Hands-free boot opening).

- Kartos Patrik - Bentley Motors Media News - 

2020-05-29, 17:16:54

 
 

 

 
 

 

 

 

website counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
 

Új egyedülálló V12-es Astonok, de csak párban

Aston Martin egyedülálló évfordulós modellekkel készült, 

amikhez csak párban juthatunk hozzá 

 

Egy V12-es műalkotás, az elektromos világban

Egy igazán egyedülálló modell, Aston Martintól  

 

Egy újabb lenyűgöző Aston Martin, nyitott tetővel

Aston Martin bemutatta az új nyitott Vantage modellt... 

 

2019 NOVITEC "Ferrari" 812 Superfast

 

 

 

 

   
Asztali nézet