MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged – Aston Martin – Exkluzív – Sportkocsi – Hírek –

Új egyedülálló V12-es Astonok

Az R-Reforged bejelentette a terveit az új Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged modellel, ami már az új Warwicki (UK) létesítményben készül. Az R-Reforged most kézzel készült 38 Coupé és Speedster TWINS modellt készít, amivel a 100. évfordulóját ünneplik, a Zagato Atelierrel (1919-2019) és a 60 éves kapcsolatot a Milanese ’Signature’-rel és a Britt sportkocsi gyártóval. Az említett modellekhez a 19 ügyfél csak párban juthat hozzá (…és már a többségét eladták), a megformázott Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged modellekhez, amit a Zagato és az R-Reforged közös munkája alkotott meg, a legjobb két autóipari világgal: a sportos Speedster a legtisztább forma és az időtlen Coupé, amik újra értelmezik a 2011-es Aston Martin Vanatge V12 Zagato modellt. Mindegyik tulajdonsága az ikonikus Zagato dizájn jellemzőknek, a Carrozzeriaval, a nevezetes ’double bubble’ tetővel a Coupé modellnél, és az exkluzív 100. évfordulós arany Z-vel.

 
 

2020 Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged (Coupé & Speedster)

 
 

Az új már a későbbi V12 Vantage modellekből készül, a 19 Coupé és a 19 Speedster, aminek jellemzői az átdolgozott 5.9 literes, 48 szelepes, szívó benzinmotor, ami 600 lóerőt (BHP) termel, ami 85 lóerővel erősebb, mint az eredeti motor. Az új exkluzív modellek szénszálas karosszériát kaptak, ami megkapta az aero elemet és a süllyesztett hátsó légterelőt, ami javítja a stabilitást nagy sebességnél, miközben fenntartja a tiszta felületeket és vonalakat a Zagato dizájnnal. A limitált modellek új 19”-es felniszettet kapnak, egy csavaros kerékagy rögzítéssel, mint a versenyautók, valamint az APP Techhel tervezett általános izmos, céltudatos, de kecses és félreérthetetlenül Aston Martin dizájn világgal. Az R-Experience élmény része, az ügyfél szívében az utazással, ami egy egyedi ajándék dobozzal kezdődik és a megrendeléssel.

 
 

2020 Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged Speedster

 
 

A tulajdonosok meghatározzák minden elemét az Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged modelleknek, a tervezőkkel az Aston Martin St. Gallenben, Niederwilben, Svájcban, mielőtt meghívnak, hogy tanúja legyen a csapatnak, a képzett szakemberekkel az R-Reforgednél, az újonnan épített kb. 2 790 m2 (30 000 ft2) területű létesítményben, Warwickben (United Kingdom), ahol az új különlegességek készülnek. A létesítményben látni fogják első kézből a hagyományos és kortárs folyamatokat, kezdve a Bridge of Wier bőrvágástól, a legújabb adalékanyag gyártásig. Az opciók tartalmazzák az ’infinity’ szín palettát, a lehetőséggel összemérni, a fényezés és az utastér színét, bármilyen egyszerű színnel az ügyfélnek. „Az Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged kétségtelenül kiemeli a százéves ünneplésünket,” mondta Andrea Zagato, „Egy gyönyörű, személyre szabott, és egy belső rész a történelmünkből és a kreatív társulása az Aston Martinnal. …hogy birtokolja ezeket a gyűjthető autókat, nagyon személyes és érzelmi élménnyel.”

 
 

... és a minőségi beltér, a limitált párosban

 
 

Az Aston Martin VP és marketing igazgató, Peter Freedman mondta: “Az Aston Martin kapcsolata a Zagatoval 60 évre nyúlik vissza a történelemükben, és együtt ezidőben létrehoztunk egy sor nagyon különleges autót. Az Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged projekt egy megfelelő tisztelgés a Zagato 100. évfordulója alkalmából.” Marella Rivolta Zagato, aki együtt fut az olasz dizájn házzal, meghatározta az első két autót, és magyarázta: “Amikor kiválasztottam a karosszéria színét, kerestem valamit, ami egyszerre képviselné a 100 éves örökségünket és a jövőnket. A legszimbolikusabb színek az arany és a platina, amik nemes fémek. Az arany, a tisztaság és a megkülönböztetés jelképe, és véleményem szerint tisztelgés az első századunknak. Platina korrózióálló és nagy katalitikus képességgel rendelkezik, ezt kívánom a következő 100 évben!” “A növények az élet forrásai, amelyek folyamatosan megújultak, maguk az ősi idők óta, szintén szőtt ebbe az ötletbe,” hozzáteszi Zagato.

 
 

Az új Warwicki üzem

 
 

“Vegye például a színt a Speedsternél, amit neveztem Oro Angelicanak. Angelica egy ehető növény, úgy gondoltam, hogy garantálja a hosszú élettartamot. Az inspirációt szintén szimbolizálja a hajtóerő, az első 100 évvel a Zagato történelemmel. A Coupénál, választottam a Platino Acantot. Az akantusz levelei ihletett ősi görögök megalkották, a Korintiai fővárost. Ez a növény képviseli a tisztaságot és a hallhatatlanságot, és megtestesíti a Zagato jövőképét.” Az új modelleket 2020 nyarán leplezik le. Az ügyfél járművek gyártása csak év vége felé kezdődik meg. Az Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged modell az első projekt volt, amit az R-Reforged vállalattal jelentettek be, 2019-ben. Az R-Reforged részét képezi az AF Racing Group-nak, egy szorosan együtt működő szervezet az Aston Martinnal, mint egy projekt partner az Aston Martin Valkyrie modellen. Kiemeli az ambíciót az R-Reforged második projekt, az Aston Martin Vanquish 25 by CALLUM modellt, amit nem sokkal utána bejelentettek, aminek szintén idén kezdődik meg a gyártása. A lelkes, szigorú és reagál az ügyfelek igényeihez, korlátozott jármű gyártással, mivel a vásárlási igény mindenkinél eltérő, így az R-Reforged készen áll az izgalmas programokra 2020-ban is.

Kartos Patrik - Aston Martin Press News - 

2020-05-03, 17:04:38

 
 

 

 
 

 

 

 

website counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
  Egy V12-es műalkotás, az elektromos világban 
  2019 Aston Martin DBS '59' Edition  
  2017 Aston Martin Vanquish Zagato Volante 

 

2014 Aston Martin Vanquish Volante

 

 

 

 

   
Asztali nézet