MENÜ
   
 

 

HU / EN  

 
 

2021 Ford Mustang Mach1 - HírekFordSportkocsi -

Visszatért a Mach1-es

Miközben a tervezői és mérnöki csapatok elfoglaltak voltak a teljesen új Mustang Mach1 fejlesztésével, a legpálya képesebb 5.0 literes Mustanggal, ami valaha készült. Dave Mahoney, a Ford tervező menedzsere, és az ő csapata a grafikai tervezői megszállottak voltak, hogyan kell modernizálni ezt a klasszikus logót. Mahoney és csapata inspiráltak a tervező kollégáiktól - mint dolgoztak az új Mach1 belső-külső megjelenésén - akik írtak egy új fejezetet a Mach 1 történelemben, tematikával tisztelegve a jármű múltja előtt, miközben a megjelenése a jövő felé mutat.

 
 

 

A teljesen új Mustang Mach1 igazán egyedülálló megjelenést kapott

 
 

„A márka szempontjából, ami az örökség Mach1 logo, olyan, mint egy klasszikus megjelenés, sok volt, hogy nem akartuk elveszíteni,“ - mondta Mahoney. „Az egyedi betűk, a körvonalak - ezt nem volt fontos megtartani. Amit csináltunk, az kész ez a legmodernebb, ami igazán megfelel az új autónak.“ A grafikai tervező csapat egyesült egy frissített, egy merészebb sans-serif betűtípussal a modern megjelenés érdekében. A múlt bólintása nagyrészt jön a formában a játékos betűtípussal, ami tartalmazza a könnyen felismerhető „h“ betűt.

 
 

  

A Mach1 részletek, amik a klasszikus Mustang Mach1 részleteit idézik

 
 

Amikor a névtábla, mint egy Mach1 visszatér, meg kell játszani, de nem akartuk, hogy egy retro jelvény legyen,“ - mondta Dean Crabis, a Ford főtervezője. “Azt akartuk, hogy modern legyen, miközben még mindig vissza idézi az eredeti példányt. Azt hiszem a csapat leszögezte ezt.“ A frissített logó feltűnik különféle helyeken az új Mach1, amit tartalmaznak az a motorháztető csíkok, az első sárvédő és hátsó matricázást, és a toronymerevítőn a motorháztető alatt is megtaláljuk, valamint belül az ajtó küszöbökön, a digitális műszercsoporton és a középső érintőképernyő az indításkor.

 
 

  

... és a lenyűgöző beltér, a számozott kis plakettel, ami szintén megkapta a mach1 jelölést

 
 

A maratott műszerfal jelvény mutatja, az új logo mentén minden jármű egyedi azonosító számával. A limitált kiadású 2021-es Mustang Mach1 megérkezik az Egyesült Amerikai és Kanadai Ford kereskedésekbe a következő tavasszal.

- Kartos Patrik - Ford US press news -

2020-07-04, 20:09:22

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is  
  2015 Hennessey HPE700 Mustang rekord
  Ford tuning modellek  - 2015 SEMA -  
  2015 Ford Mustang Apollo Edition

 

2015 Hennessey Mustang HPE700 rekord

 

 

 

 

   
Asztali nézet