MENÜ
 

 
 

 

HU / EN   

 
 

2022 ACURA Integra – Hírek – Acura – Honda – Sportkocsi – USA –

Visszatér az Integra

Honda és Acura márkanevek alatt forgalmazott Integra modell visszatér, a legfrissebb hírek szerint Acura márkanév alatt. Az új Acura Integra, ami egy teljesen új generáció lesz az Integra típus név alatt. Az Acura bejelentette visszatér az Integra a Monterey autós hét éves bemutatóján.

 
   
  A legendás név, az eredeti modell kínálat két modellje közül az egyik, amikor az Acura kínálatában megjelent 1986 március 27-én az Integra, és jövőre új kompakt prémium sport kompakt belépő modell csatlakozik a teljesítmény márka modell kínálatába, az új 5. generációval, 5-ajtós karosszériával, mint az Audi A5 Sportback modellek. A teljesen új Acura Integra modellről még több részlet a 2022-es bevezetése felé jelenik meg folyamatosan. „Az integra visszatér,” – mondta Jon Ikeda, alelnök és az Acura márka képviselője.  
   
 

„Izgatottan mondhatom, hogy az Integra visszatér az Acura felálláshoz, ugyanazzal a szórakoztató vezetési szellemmel és DNS-sel, mint az eredeti, minden tekintetben eleget téve a Precision Crafted Performance iránti elkötelezettségünknek – dizájn, teljesítmény és az általános vezetési élmény.” Az új Integra modellről egyenlőre, csak egy ízelítő részletet mutattak meg, de a 2022-es bevezetéséhez egyre közelebb, folyamatosan megmutatnak egyre több részletet.

- Kartos Patrik - Acura Media News -

2021-10-30, 20:51:50

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is
  2020-ra megújult az RS5 
  2018 ACURA TLX - US -  
  Új Panamera GTS modellek 

 

2015 Acura TLX Prototype & 2015 Honda Fit

 

 

 

 

   
Asztali nézet