MENÜ
   
 

HU  

 
 

2021 Mitsubishi Outlander PHEV – HírekMitsubishi - Crossover - SUV - PHEV - Plug-In Hybrid -

A megújult Outlander PHEV hajtással jön

A Mitsubishi bemutatta új dizájnnal, a teljesen új Outlander PHEV Plug-In hibrid modelljét, ami már a fejlett All Wheel Control Technology-t használja, a biztonságos és kényelmes vezetés érdekében. Az új PHEV modell ugyanazt a merész és jellegzetes stílust kapja meg, mint a vadonatúj, benzinmotoros Outlander, ami már év elejétől elérhető, az Észak-Amerikai piacon is. A teljesen új Outlander PHEV crossover SUV viszont már december közepétől elérhető lesz a japán piacon, és az amerikai piacon 2022 második felétől lesz elérhető az ügyfelek számára. Az alap merész kifejezés a funkcionalitással, és a Mitsubishi teljesen új Outlander és Outlander PHEV modelleket fejlesztett, az új dizájn koncepcióval.

 
   
  Az orrán a fejlett Dynamic Shield dizájn, ami erőt, megnyugvást és jelenlétet vetít előre. Az oldalnézet merész arányokat fejez ki vastag vízszintes kiemelésekkel, és az éles vonalakkal, amik az elejétől a hátuljáig nyúlnak. A megjelenését még tovább fokozták a nagy 20”-as felni szettel, ami mellett a muszkuláris első és hátsó sárvédők még erőteljesebb megjelenést adnak az új modelleknek, és a megbízható közúti teljesítmény sem marad el. A csomagtérajtó megkapja a jellegzetes PHEV jelöléseket, miközben a hátsó lámpák vízszintes T-alakú világítást kaptak, amik kiemelik a jármű szélességét. Az új Outlanderhez az ügyfelek tíz karosszéria szín közül választhatnak, amik tartalmazzák a Vivid, a Crystalline, és a magas fényű Diamond Color szériákat – mint a Red Diamond, a White Diamond és az új Black Diamond színeket.  
   
  A Mitsubishi, a belteret is tovább fejlesztette, a vízszintesen formázott műszerfallal, ami megkönnyíti az autó helyzetének felismerését vezetés közben, mellette robusztusságot és tágasság érzetet fejez ki. Az ajtó panelen a takaró elem széles felületen van elhelyezve, amit fed a magas minőségű, varrott, puha párnázású ajtó borítás. A monitorokat és a mérőeszközöket úgy tervezték, hogy jól láthatóak legyenek, miközben a választó forgókapcsolókat, és a kapcsolókat tervezték magabiztos fogást és működést biztosítva, ami minőségi érzést eredményez. Az új Plug-In Hybrid (PHEV) modell az összkerékhajtás rendszerhez használja a fejlett Super-All Wheel Control (S-AWC) összkerékhajtás kezelő rendszert. Az új S-AWC integrált jármű menetdinamikai kezelő rendszer növeli a biztonságot, ami biztonságos és kényelmes vezetést biztosít változó időjárási körülmények, és a közlekedési viszonyok között is.  
   
  A teljesen új Outlander PHEV modell, egy két motoros 4WD rendszert használ, ami tartalmaz egy motort elöl és egy motort hátul. Az elektromos motorok jellegzetes nagy válaszának kihasználásával, a nagy pontossággal és szabad vezérléssel az első és hátsó motorok között, aminek köszönhetően a rendszer optimálisan elosztja a hajtóerőt az első és hátsó kerekek között, a vezetési körülmények és közlekedési útviszonyoktól függően. A Mitsubishi az S-AWC-vel növelte a jármű manőverezhetőségét is, a vezetés, a kanyarodás és a fékezés során. A hagyományos modellek is használják a fékvezérlő, kezelő rendszert, ami kezeli a bal és jobb oldali kerekek között a fékerőt, de csak az első kerekek használják, viszont a fejlett S-AWC rendszerrel már a hátsókerekek is megkapják a fékerő kezelő rendszert – ami csökkenti az elsőkerekek terhelését és lehetővé teszi a maximális teljesítmény kiaknázását, mind a négy abronccsal kiegyensúlyozott módon biztosítja a vezetőnek, a biztonságos és kényelmes vezetéshez, utazáshoz a változatos körülmények között is.  
   
  Az új hibrid modell még kapott hét vezetési módot, amit az útviszonyoktól és a vezetési stílustól függően választhatunk. A NORMAL a megszokott alap vezetési mód, ami a normál átlagos vezetéshez, az aszfaltozott utakhoz készült. A Gravel (Murva, Kavics) mód kiegyensúlyozott közlekedést biztosít a murvás, kavicsos úton javítja a kezelhetőségi képességét a crossover SUV-nak, és a Snow mód stabil viselkedést biztosít havas és más csúszós útfelületen. Az alap vezetési módok mellett még megtaláljuk a Power módot is, ami erőteljes gyorsulást ad a crossover-nek, és az Eco módot, ami a gazdaságos és környezetbarát vezetésre hangolja át az autó hajtás rendszerét. A benzines változathoz hasonlóan, a teljesen új Outlander PHEV alap három üléssorral jön, nagyobb rugalmasságot biztosítva az aktív tulajdonosok és családosok számára.  
   
 

Most először a Mitsubishinél, a teljesen új Outlander modell, a már kapható benzinmotoros kivitel elnyerte a Wards 10 Best Interiors díjat 2021-ben, az egyesült államokban. A Wards 10 Best Interiors elismeri az esztétika, a kényelem, az ergonómia, az anyaghasználat, az illeszkedés és kivitelezés, valamint a felhasználóbarát kijelző és kezelőszervek kiemelkedő eredményét. Az új Plug-In Hybrid Outlander modell világpremierjét október 28-án tartják meg, ahol még több információt elmesélnek az új modellről.

- Kartos Patrik - Mitsubishi Motors Media News -

2021-10-24, 21:31:36

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a teszt nézz rá ezekre is 
  2017 ACURA MDX Sport Hybrid - US -  
  2016 Honda Pilot - US - 
  Keményterep mestere, luxus köntösben

 

2016 Nissan Maxima - US

 

 

 

 

   
Asztali nézet