MENÜ
   
 

 

HU / EN    

 
 

2023 ACURA Integra – Hírek – ACURA – HONDA – Integra – Legenda – VTEC –

Végre visszatér az Integra

ACURA végre megmutatta teljes egészében az új Integra generációt, ami már egy 5-ajtós kupé lesz, mint az Audi A5 Sportback. A bemutató autó Indy Yellow Pearl sárga fényezést kapott, az NSX színválasztékából. Az Integra prototípus a vadonatúj 2023-as ACURA Integra külső megjelenésének erős jelzése, és a várható ára körülbelül 30 000 US $ (kb. 9 620 000 Ft) lesz, amikor megérkezik jövő évben az ACURA márkakereskedésekbe. Az új generációt a korábbi Integra modellek ihlették meg, beleértve az eredeti Integrat is, ami elősegítette az ACURA márka bevezetését 1986-ban, és a 2023-as Integra lesz az ACURA kínálat új sport modellje, ami egy prémium sport kompakt modell, hangulatos 5-ajtós dizájnnal, és a vezetési élmény szellemével.

 
     
  Az első gyári turbófeltöltős Integra a lelkes sofőrök új generációját fogják izgalomba hozni, ami elérhető lesz 6-fokozatú kézi váltóval, sperr difivel és a nagy teljesítményű 1.5 literes VTEC® motorral. „Az Integra, az egyik legikonikusabb modell az Acura történelmében,” – mondta Jon Ikeda, az ACURA márka tisztje és alelnöke. „Ez az új Integra továbbra is teljesíteni fogja az eredeti egyedülálló, törekvő, mégis elérhető piaci pozícióját, nagy teljesítménnyel és stílussal, kombinálva a sokoldalúsággal és a hasznossággal, amit a mai vásárlók keresnek.” A Japánban tervezett új Integra merész külső megjelenést kapott, a lejtős tetőívvel és a liftback csomagtérajtóval, ami kifejezetten kupészerű megjelenést kölcsönöz az új generációnak. Az Integra vonal modern értelmezése, és az ötödik generációs modell védjegyeket jelenít meg, olyanokat, mint a vezetőoldali fényszóró és az utasoldali hátsó lámpa alatt a dombornyomott Integra név.  
   
  Először a Type S Concept-en volt látható, az ACURA új keretnélküli Diamond Pentagon hűtőrács, ami céltudatos és sportos jellemzőt ad az Integra orrának. Az ACURA egyedi világítás jellemzőit a „Chicane” LED nappali menetfények fokozták tovább, ami most az Integra JewelEye® LED fényszórói felett helyezkedik el, a még sportosabb, vadabb megjelenés érdekében. Az izmos hátsó kerékívek és az agresszív hátsó burkolat a kettős kipufogórendszerrel kiemeli az Integra széles nyomtávját. A korábbi Integra modellek ihlették, a jellegzetes széles hátsó stílust, az egyrészes hátsó lámpával, és a hozzáillő „Chicane” fénnyel. Az Integra prototípus matt, osztott 5-küllős felniket kap, 19”-es méretben, amik takarják a túlméretes Brembo™ nagy teljesítményű fékeket, az Indy Yellow féknyergekkel, mint az autó színe, ami hihetetlen fékerőt és agresszív megjelenést ad, az új modellnek.  
   
  Az Integra prototípus feltűnő Indy Yellow fényezést kapott, mint a féknyergek, a Phoenix Yellow sárga fényezés előtt tisztelegve, ami elérhető volt az ikonikus Integra Type R, 2000-2001 között gyártott modellekhez. A magas fényű Berlina Black, fekete kiegészítőket használtak az Integra tetején, a csomagétajtó légterelőn, a külső visszapillantókon, a hátsó diffúzoron és a hűtőrácson. Az alsó küszöbök, és az ajtók alsó része megkapta merész grafikai stílussal az Integra nevet a jármű mindkét oldalán. A 2023-as ACURA Integra bemutatása lesz az első alkalom, hogy az Integra modellt Amerikában építik, amikor jövőre megkezdődik a tömeggyártás, a Marysville-i gyárban, Ohio-ban.  
      
 

Az új Integra egy gyártósoron fog készül a TLX modellel, és az Integra csatlakozik az Egyesült Államokban értékesített új Acura modellekhez, amit OHIO-ban gyártanak. Az új 2023-as ACURA Integra modellről a piaci megjelenés előtt még több információt megmutat az ACURA, ami 2022 első felében érkezik meg a kereskedésekbe.

- Kartos Patrik - ACURA Media News -

2021-11-15, 01:14:39

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is
  ACURA bemutatta az új NSX Type S-t 
  2018 ACURA TLX - US -  
  2020-ra megújult az RS5 

 

2018 ACURA TLX & TLX A-Spec

 

 

 

 

   
Asztali nézet