MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2022 Buick Enclave – Hírek – Buick – AVENIR - SUV – Premium – USA –

Az Enclave, a sportos-prémium SUV

A Buick Enclave erősíti a márka prémium SUV kínálatát, az élesebb, sportosabb dizájnnal, és a még több alap biztonsági jellemzővel. A 2022-es Buick Enclave csatlakozik az újratervezett Envision-höz és az új Encore GX-hez, a modern, kifejező dizájnnal és az intuitív technológiával. A 2022-es modell a mai SUV vásárlók igényeit teljesíti, amiben megtaláljuk a teljesítményt, a dizájnt, a vezető támogató technológiákat, a konnektivitást, valamint az utas és csomagtér sokoldalúságát. A 2022-es Enclave modell az egyéni személyiséghez is igazítható az Avenir felszerelés szinttel, mint a BMW Individual modellek.

 
     
 

Az ügyfelek még választhatják a Sport Touring megjelenés csomagot is a 2022-es modellhez, ami sportos, dinamikus megjelenést ad az Enclave modellnek, hogy legjobban illeszkedjen az ügyfél életstílusába. „A 2022-es Buick Enclave modell további fejlesztése, azt a dizájnt és vezetési élményt emeli ki, amelyet a prémium SUV vásárlók elvártak és értékelnek,” – mondta Duncan Aldred, a Global Buick és GMC alelnöke. „A közel 15 év után, a szegmens egyik úttörő prémium SUV-jaként, az Enclave továbbra is több stílust és tartalmat kínálva jutalmazza a vásárlóit.” A modern, kifejező dizájnnal és a prémium, intuitív technológiával, a 2022-es Buick Enclave kínál olyan jellegzetes stílust, és funkciókat, amiket a prémium SUV vásárlók elvárnak. 

 
     
 

Az új modell jellemzői, az új első és hátsó rész, a hűtőrács és a világítás, amik tartalmazzák az Evonik LED hátsó lámpákat is. Annak érdekében, hogy a vásárlók személyes stílusát tükrözze az Enclave modell, szintén kínálnak egyedi személyiséget, ami tartalmazza a Sport Touring megjelenés csomagot és a prémium Avenir felszerelés szintet – a márka kifinomultságának legmagasabb kifejezése. A Buick Enclave modell újításai között megtaláljuk az élesebb Buick dizájn nyelvet, a Buick Driver Confidence Plus-t, a 9 alap aktív biztonsági funkcióval, és az Avenir exkluzív dizájn jellemzőkkel és felszereléssel. A Buick Driver Confidence Plus csomag tartalmazza az automata vészfék asszisztenst - az első gyalogos vészfékezéssel, a sávtartó asszisztenst - sáv elhagyásra figyelmeztetéssel, a sávváltás figyelmeztetést - oldalsó holttér figyelmeztetéssel, a hátsó parkoló asszisztenst, az első ütközés figyelmeztetést, a követési távolság jelzést, a hátsó kereszt forgalom figyelmeztetést, és az intelligens fényszórót - automata táv fénnyel. 

 
     
 

A vezető asszisztens rendszerek, a kényelmi- és infotainemnet kiegészítők között megtaláljuk, a hátsó kamera tükröt, a hátsó gyalogos figyelmeztetést, és a színes Head-Up Display-t, amik egyaránt elérhetők a 2022-es modellhez. …és ezek mellett az első parkoló asszisztenst és a vezetéknélküli Apple CarPlay és Android Auto-t is megkapja a megújult modell. Az utastér dizájn és a kényelmi jellemzők között megtaláljuk az újra tervezett középkonzolt, a nyomógombos elektronikus sebességfokozat választóval, ami mellett a prémium puha tapintású anyagokat használták az utastérben. Valamint elérhető a fűtött, szellőztetett és masszázs funkcióval felszerelt ülésekkel is. A külső dizájn megkapta a megújult orr és far részt, a hűtőráccsal és a lámpákkal, mellette felfrissítették a felni kínálatot, és egyedi Sport Touring hűtőrácsot és 20”-as felni szettet is kap az Enclave.

 
      
 

A teljesítményről pedig egy 3.6 literes V6-os erőforrás gondoskodik, 310 lóerővel, amihez egy 9-fokozatú automata váltót szerelnek. A teljesítmény átadást tovább segíti a Buick’s Quiet Tuning™ technológia és az elérhető AWD összkerék-meghajtás rendszer. Az AVENIR részletek között megtaláljuk az egyedi első és hátsó részt, a hűtőrácsot, a hátsó lámpákat, a csomagtér ajtó emblémát, és a felniket. Az említettek mellett, az AVENIR még tartalmazza az egyedi beltér betéteket, az ülés varrás mintát - az él betéttel, és a krómozott csomagtér küszöb díszlécet. A lista még folytatódik a hűtött, szellőztetett és masszázs funkcióval is felszerelt első ülésekkel, valamint elérhető a Continuous Damping Control aktív futómű technológiával, az adaptív tempomattal, és a tovább fokozott automatikus vészhelyzet kezeléssel.

- Kartos Patrik - BUICK Pressroom News -

2021-11-30, 02:37:49

 
 

 

 
 

 

 
  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is
  Az óriás RS, a Bi-Turbo erejével 
  Egy új megjelenés, lenyűgöző tartalommal 
  Jön az új Blazer, lenyűgöző design-nal 

 

2015 Dodge Charger

 

 

 

 

   

 

Asztali nézet