MENÜ
   
 

 

HU / EN   

 
 

2020 Mazda 3 AWD – Mazda - Hírek –

Jönnek a 4x4-es Mazda3-asok

Mazda Motor Corporation bővíti az új generációs Mazda3 kínálatát az új 4x4-es modell változatokkal. Az összkerék-meghajtású modell változatok i-ACTIV AWD összkerék-meghajtás rendszert használnak, ami könnyebb kanyarodást és stabilitást nyújtanak, mindkét elérhető motor változattal. Az i-ACTIV AWD összkerék-meghajtással elérhető lesz mindkét karosszéria változatban, az új generációs Mazda3. A SKYACTIV-G 2.0 benzinmotorral szerelt modellek kapják meg az összkerék-meghajtás rendszert. Az új 4x4-es modellek a helyi, japán kereskedések kínálatában kapnak helyet március 12-től.

 
 

2020 Mazda 3 Sedan AWD

 
 

A Mazda3 piaci indítása óta, ami tavaly májusában volt, már fontolgatták jópáran az összkerék-meghajtású modell választását, így a Mazda az ügyfelek számára lehetővé tette kielégíteni az ügyfelek igényeit az új 4x4-es modellel, ami egy SKYACTIV-G 2.0 literes benzinmotort kap, amik kombinálva kiemelkedő gyorsulást és nagysebességű vezetést biztosítanak. A kínálatban választható AWD összkerekes modell változatok, elérhetők lesznek 3 benzin-, és dízel motorral szerelt modell változatban. A fejlett összkerék-meghajtás rendszer az i-ACTIV AWD lehetővé teszi az egységes vezető, és jármű kapcsolatot, változó vezetési körülmények között is. Az utazás, vezetés során a jármű valós idejű információkat továbbít a vezető számára, olyanokat, mint a gumiabroncs nyomás és a G szenzorok, amiknek köszönhetően az útfelület állapotához változik, az abroncs terhelési feltételei is, gyorsan reagálva a helyzetre.

 
 

Az AWD hajtás, a Mazda3 Hatchback alatt

 
 

Az automatikusan optimalizált nyomaték elosztás az első és hátsókerekek között, a körülményeknek megfelelően változik, így még jobb kezelhetőséget biztosítva a Mazda3-asnak. Az eredmény a nyomaték megfelelő elosztásával, hatékonyan kiaknázza az energiát a kerekek között, még csúszós utakon is, olyan, mint az eső, hó, valamint a száraz úton is biztosít sima, stabil utazást. Az autó rendszere használja még a G-Vectoring Control (GVC) technológiát, ami lehetővé teszi a semlegesebb kanyarodási teljesítményt. Az innovatív AWD hajtás kezelés, megtöri a hagyományos AWD rendszerekkel való tapasztalatot, a könnyű kanyarodási és stabilitási jellemzőkkel, valamint támogatja a vezetőt szélsőséges helyzetben is, mint a havas, köves, vagy kavicsos úton való haladást megkönnyítve. A Mazda célja egy márkává válni, egy különleges elkötelezettséggel.

- Kartos Patrik -

2020-04-19, 14:26:52

 
 

 

 
 

 

 

 

best free website hit counter

  Ha tetszett a cikk nézz rá ezekre is 
 

Egy új megjelenés, lenyűgöző tartalommal

2021 Cadillac Escalade

 

Kiváló terep SUV, Mercedes köntösben

2018 Mercedes-Benz GLE 350d AMG Line teszt 

 

2019 Chevrolet Silverado 1500 

- SEMA -

 

2015 Mazda MX-5 Roadster

 

 

 

 

   
Asztali nézet