MENÜ
   
 

 

HU / EU   

 
 

2020 Porsche 718 Cayman GTS 4.0 & Boxster GTS 4.0 :vezetési élmény minden érzék számára – Hírek –

Jönnek a 4.0-ás modellek

Porsche két új sportos, nagy teljesítményű modellel bővíti kínálatát. A két új középmotoros modell a 718 Cayman GTS 4.0 és a 718 Boxster GTS 4.0. A két új kétszemélyes modell meghajtásáról egy 400 lóerős (294 kW), 4.0-literes, 6-hengeres boxermotor gondoskodik, amit már a 718 Spyder és a 718 Cayman GT4 modellek használtak korábban. A 4.0 literes motort kombinálták, egy kézi sebességváltóval és egy sport kipufogó rendszerrel, aminek eredménye a kivételes erő szállítás, és a különösen kifizetődő vezetési élmény. Az új modell változatok, így elérik 4.5 másodperc alatt a 100 km/órás sebességet álló helyzetből, és a végsebességük 293 km/óra.

 
 

Az új Porsche 718 Boxster GTS 4.0

 
 

Az új modellek az alap Porsche Active Suspension Management (PASM) sport felfüggesztésnek, valamint a 20 mm-es ültetésnek, és a Porsche Torque Vectoring (PTV) mechanikus sperr difinek köszönhetően figyelemreméltó kiegyensúlyozott mozgásuk van, miközben a dinamikus kezelhetősége és a mindennapi kényelme megmaradt. Az alap Sport Chrono csomag, a feljavított Porsche Track Precision App szintén hangsúlyt helyez, az atlétikus jellemzőire a közép-motoros sportkocsiknak. A fekete kiemelő dizájn elemek és a sötét Alcantara® beltér alkotnak tipikus GTS modellt. Aki egy ilyen kaliberű sportkocsit vesz, azokat nem igen érdekli az üzemanyag fogyasztási értéke, ami 10.8 l/100km üzemanyag fogyasztást, és 246 g/km-es kibocsátási értéket produkál mindkét modell esetében.

Az új 718 Boxster & Cayman GTS 4.0

A 718 Spyder és a 718 Cayman GT4 modelleket, az erőteljes 4.0-literes boxer motor jellemzi, a kivételes hatékonysággal. A boxer motor adaptív henger vezérlést kapott, ami felváltva kikapcsolja, a két szemben álló hengerek egyikét, kisebb terhelés mellett. A közvetlen üzemanyag befecskendezés a piezo befecskendezőkkel és a változó szívó rendszer, szintén hozzájárul az autó üzemanyag takarékosságához. A GTS motorja szintén lenyűgöző, ezzel a kiváló erőtartalékkal és azonnali válaszjellemzőkkel. A motort 7800-as fordulatig lehet pörgetni, és ez köszönhető az alap sport kipufogó rendszernek is, a dinamikus lengéscsillapító vezérléssel, szintén élvezni lehet az akusztikus előnyét az erőteljes 6-hengeres boxer motor hangnak.

 
 

2020 Porsche 718 Cayman GTS 4.0

 
 

A 718 GTS 4.0 modellek megkapták a dupla kipufogóvéges sport kipufogórendszert, az integrált részecskeszűrővel, a 718 Spyder és 718 Cayman GT4 modellektől. Az egyedülálló dizájn teremt helyet, a kontrasztos fekete hátsó alsó résznek, amit kifejezetten a GTS modellekhez fejlesztettek. A kivételesen pontos kezelhetőséggel, az agilis kormányzással és az érzékeny kanyarodással, az alváz szintén ígér izgalmas vezetési élményt. Az új GTS modellek kombinálják a dinamikus kezelhetőséget, a felfüggesztés kényelmével, amivel alkalmas a mindennapi használatra. A Porsche Active Suspension Management (PASM) is, része az alap felszerelésnek. Kéz a kézben jár az alvázzal, ami 20 mm-es ültetést kapott az alap modellhez képest. Az opciósan elérhető PASM sport felfüggesztés csak 10 mm-rel ülteti meg a modell változatokat. Az alap felszerelés még tartalmazza a teljesítmény orientált elemeket, olyanokat, mint a Porsche Stability Management (PSM) [a külön választható PSM Sport móddal], a Sport Chrono csomagot [ami tartalmazza a feljavított Porsche Track Precision App-ot], a Porsche Active Drivetrain Mounts (PADM) és a Porsche Torque Vectoring (PTV) a mechanikus hátsó sperr difivel.

 
 

 

Az új 718 Boxster GTS 4.0 és a 718 Cayman GTS 4.0 beltere - ami piros utastér részletek mellett, piros fordulatszámmérőt is kap

 
 

A középmotoros sportkocsi 20”-as felni szettet kap, szatén-fényes fekete színben. A felnikre nagy teljesítményű abroncsokat szerelnek elöl 235/35 ZR 20-as méretben, és hátul 265/35 ZR 20-as abroncs mérettel. A felnik alatt erősebb fék rendszert találunk, aminek jellemzői a fúrt féktárcsák és a piros féknyergek. A Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) opciósan elérhető az új modell változatokhoz is. A sötét kontrasztos részletek tükrözik, különösen a sportosságát a GTS modelleknek, ami alkalmaz légterelő ajkat, a teljesen fekete légnyílásokat a Sport Design első köténnyel, az első ködfényszóró lencsékkel, a hátsó lámpa lencsékkel és az újra tervezett alacsonyabb hátsó ütközővel. A beltere megkapta a sötét Alcantara® alkotta sportos, elegáns környezetet. Az utastérben használták a középső elemeket az alap Sport Seats Plus-szal, valamint a kormánykerék betétet, a középkonzolt, a váltó gombot és a karfát mindkét ajtón. A 718 Cayman GTS 4.0 modellben szintén burkolt az A-oszlop és a tetőkárpit.

 
 

A két új GTS 4.0 modellváltozat igazán egyedülálló, sportos megjelenést kapott a fekete részletekkel, és a krómozott két kipufogóvéggel, amik a 400 lóerős boxer motornak hangot adnak

 
 

Az opciós GTS beltér csomag még hozzátesz más színeket is: az ügyfelek még választhatnak a Carmine Red vagy a Chalk beltér színt is. … és ez kiemeli a fordulatszámérőt, a biztonsági öveket, minden dekoratív varrást, ami tartalmazza a hímzett GTS jelvényt a fejtámlákon, és a Porsche feliratot a padló szőnyegeken, fekete peremmel. A felszerelés elemei, valamint a közép konzol szénszál betétei. A 718 GTS 4.0 modellek már alapfelszerelésnél megkapják a Porsche Communication Management-et (PCM), a nagy felbontású 7-hüvelykes érintőképernyővel, és a Sport Chrono csomaggal, ami tartalmazza még a megerősített Track Precision App-ot. Az okostelefon alkalmazás, ami a motorsportból származik, mutatja a teljesítményhez kapcsolódó adatokat a PCM kijelzőn, miközben a versenypálya használatban, és a rekordok ezzel később elemezhetők. Az online navigációs modul biztosítja a valós idejű közlekedési információkat, ami mellett elérhető hangvezérléssel és a Porsche Connecttel, mint opciós extra, mint a BOSE® és Burmester High-End audio rendszerek. Az új modellek kezdőára 81 926 € [2020 718 Cayman GTS 4.0 – kb. 27,6 millió Ft] és 83 949 € [2020 718 Boxster GTS 4.0 – kb. 28,2 millió Ft] (németországi ár).

- Kartos Patrik - Porsche Press News -

2020-01-18, 13:54:07

 
     

 

best free website hit counter

best free website hit counter

 

Ha tetszett a cikk, nézz rá ezekre is

 

Új Panamera GTS modell

Porsche kínálatából a Panamera sem maradhat ki

a GTS modellek közül 

 

1993 Porsche 911 Carrera RSR

Porsche egy igazán egyedülálló 911-ese került árverésre

 

2019 Aston Martin 'DBS 59' Edition

Aston Martin egy új, ünnepi modellt mutatott be

   

2019 VŪHL 05RR

A mexikói szuperkönnyű sportrkocsi készítő cég

bemutatta a megújult 05RR modelljét

 

2019 Toyota GT86 Hakone Edition

Toyota egy új egyedülálló kiadást készített

a népszerű GT86 kupéjából

 

2018 Chevrolet Camaro ZL1 1LE

 

 

 

 

   
Asztali nézet